Kupaći otkriva muškarca

Neki momak na plaži ili bazenu ti je privukao pažnju? Obrati pažnju na to u čemu se kupa na plaži! Pročitaj šta izbor kupaćeg govori o njemu!



Ako nosi jednostavan kupaći, tamne boje, to znači da je i on sam jednostavan, ali i da poštuje tradiciju. On je pozdan i na njega uvek možeš da se osloniš. Ipak, on nije baš previše spontan, pa će vaši sastanci uglavnom biti jednolični.

Kupaći sa tropskim šarama pokazuje da je osoba koja ga nosi opuštena i od onih koji na sva pitanja odgovaraju: "Svejedno". Ovakvi momci uglavnom nisu spremni za duge veze, a vole zabavu, druženje, žurke, provode...

Muškarci koji nose uske bokserice time pokazuju i da se osećaju lepo u svojoj koži. Osim toga, verovatno i veliki deo dana provode u teretani i previše su fokusirani na svoje telo. Možemo reći da su čak i malo narcisoidni, pa je moguće da neće devojkama posvetiti baš puno pažnje, piše "Kosmopolitan".

Kupaći sa upadljivim, neonskim bojama? Momci koji ga nose su nepredvidivi, vole iznenađenja, ali i da iznenade. Sa njim ti verovatno nikada neće biti dosadno.

Kupaće gaćice sa dečjim motivima, kao što su, na primer, likovi iz crtanih filmova, pokazuju da on ima dobar smisao za humor i da će te uvek zabavljati. Ali, koliko je dorastao ozbiljnim životnim situacijama?

Muškarci koji nose kupaći u "ženskim" bojama, kao što su roze ili ljubičasta, uglavnom vole da budu u centru pažnje.  Bez obzira na to šta rade, vole da svi pogledi budu upereni u njih i moguće je da zbog nekih svojih neobičnih stavova ubzo počnu da te nerviraju. Oni nikako nisu pravi izbor za dame koje žele klasičnu romansu i cveće na sastanku.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар