Mladeži otkrivaju našu sudbinu

Svaki mladež koji se nalazi na našem telu navodno ima i svoje značenje, a govori o karakteru osobe. Pa, pročitajte šta znače mladeži na telu, licu, glavi, koži i madež na vratu, stopalu, oku, usni...


Ovu specifičnu vrstu proricanja, izumio je čuveni okultista i astrolog Kardano, koji je živeo u XVI veku. Po brojnim istorijskim dokumentima koji govore o astrologiji i ljudima koji su se njome bavili, evidentno je da su brojni naučnici verovali i posvećivali se klasifikaciji prema kojoj na ljudskom licu postoji barem 12 zona u kojima mladeži, ako postoje, govore mnogo o karakteru ličnosti.


Tako, na primer, mladež na vrhu glave sa desne strane ukazuje na osobu koja će se izdvajati u političkom delovanju. On može da postane lider i da vodi društvo ili neku poslovnu organizaciju, imaće društveni položaj i uspeh u mnogim segmentima života. Ako je mladež na desnoj strani vrha glave, natus neće imati dovoljno novca i neće voditi društveni život. On će biti okrenut duhovnom razvoju, meditacijama i literaturi.

Mladež na sredini čela muškarca označava bogatsvo i sreću, a na čelu žene to ukazuje da će ona biti moćna, možda i vladarka. ko se nađe mladež na desnoj slepoočnici on predskazuje rani brak i zgodnog bračnog partnera, novac dolazi iznenada, a ako se nađe mladež na levoj slepoočnici, to takođe ukazuje na rani brak i novac ali i na kockarske sklonosti i uz poteškoće veliki gubitak u poslovanju.

Mladež blizu obrve muškarcu predviđa srećan brak sa prijatnom i lepom ženom, a slično se predviđa i za ženski natus koji ima mladež na istom mestu. Ako postoji mladež tačno između obrva, to ukazuje na lidersku poziciju i ljubav prema luksuzu i suprotnom polu. Ako je mladež na desnoj obrvi, biće rano stupanje u brak sa uglednom damom, ako je beleg na levoj obrvi, osoba će biti nesrećna jer neće moći da pravilno koristi svoj novac i suočiće se sa problemima u poslu ili biznisu.

Mladež na nosu je znak požude i ekstravagancije kod oba pola. Beleg na vrhu nosa ukazuje na osobu koja brzo razmišlja i ima oštar temperament. Takva osoba ima visoko mišljenje o sebi i generalno pobeđuje druge. Mladež na desnoj strani nosa ukazuju na više novca sa manje truda, a na levoj strani nosa ukazuje na prostituciju u bilo kom obliku. Kada se mladež pojavi na pregradi između nozdrva označava nezgodnu narav, neprekidna putovanja, prepreke u dobijanju posla i gubitak novca. Mladež ispod nosa ukazuje na dobar seksualni nagon i srećnu porodicu sa mnogo dece.

Mladež na gornjoj usni predstavlja osobu koja je dobra svima, ali pokazivaće slabost prema suprotnom polu i luksuzu. Mladež na donjoj usni predstavlja osobu koja će znati da uziva u dobroj hrani i piću, a takođe će biti zaiteresovana za glumu i pozorište. Mladež na unutrašnjoj strani gornje usne ukazuje na osobu snažne volje i mistične snage, a mladež na unutrašnjoj strani donje usne ukazuje na osobu kojoj preti zavisnost od alkohola ili opijata.

Mladež na desnom obrazu ukazuje na nežnu i empatičnu osobu koja poštuje starije i voli svoju porodicu, a mladež na levoj strani obraza ukazuje na suprotno.

Mladež na sredini brade ukazuje na uzvišenu osobu koja prima lovorike od drugih, a mladež na desnoj strani brade ukazuje na diplomatičnu osobu koja može da ubedi druge u svoj stav, dok na levoj strani ukazuje na svadljivu osobu koja isteruje pravdu, a samim tim i ljudi je ne vole.


Izvor: conopljanews.net/astroshop.rs 



Pročitajmo i na šta upozoravaju mladeži, zavisno od dela tela gde se nalaze:



1...Sredina čela...Govori o lošoj naravi i surovosti.
Treba se čuvati nesrecnih slučajeva u srednjem dobu starosti.

2... Desna slepoočnica...Veoma sposobna osoba
Treba se čuvati bolesti u kasnijim godinama života.

3...Leva slepoočnica...Kockar, nemarna u novcu, neumerena.
Treba da se čuva bolesti u kasnijim godinama.

4. Obrva - Osoba sretna u braku, istrajna.
Treba se čuvati groma i trovanja hranom.

5. Spoljni ugao oka ... dosta iskrena osoba,
Oseća potrebu da bude voljena.

6. Uvo ...Slava, bogatstvo, bezobzirnost.
7. Desni obraz...sretan život, uspješna osoba.

8. Levi obraz...Osoba ozbiljna i studiozna. Bori se kroz život.

9. Desna nozdrva...Ovo može biti veliki putnik, voli prirodu i pokrete.

10. Leva nozdrva...Nepouzdana i nepovjerljiva osoba, ali veoma sretna ...
Treba se čuvati pada.

11. Vrh nosa...Iskren prijatelj.

12. Nozdrve...Označava osobu skitnicu.

13. Gornja usna... Dobronamerna ali i pohlepna osoba.

14. Donja usna ... Tiha i studiozna osoba.
Sretnija u drugoj polovini života.

15. Brada ... Zdrav razum i savesnost. Dar za umetnost.


Kinezi veruju da mladeži na našem telu mogu da otkriju našu sudbinu u zavisnosti od boje, veličine i pozicije na telu. Otkrijte da li vam predstoji život ispunjen uspesima, život na putu, srećan brak, uspešna karijera ili poteškoće u poslu ili ljubavi.


Kompletan tekst o tome pogledajte na Telepromteru.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар