Nedeljni horoskop 13-19. april/travanj 2014.

Merkur, planeta komunikacija, učenja i kraćih putovanja, od 7. aprila je u znaku Ovna, u kome se već nalaze Sunce i Uran, astrološki simboli osoba na položaju, stranaca i iznenađenja. Od 11. do 20. aprila, konjunkcija Sunca, Merkura i Urana u Ovnu, povećava razdražljivost i sklonost ka konfliktima kod Ovnova, Vaga, Vodolija, Lavova, Devica i Blizanaca, kao i mogućnost brzopletih odluka i preuranjenih zaključaka,a  to opominje na oprez prilikom sklapanja dogovora, potpisivanja ugovora, a naročito u saobraćaju.

Ovan
Krasit će vas odlične ideje i kreativnost. Prilike za nove ljubavi nailazit ćete na svakom koraku. Zdravi ste.
SAVJET: Ostvarite svoje ideje!

Bik
U vas će se uvući lijenost, pa će s vama sljedećih dana biti teško komunicirati. Čak ćete i na ljubavnom planu postati statični. Ne pretjerujte sa slatkim.
SAVJET: Uozbiljite se!

Blizanci
Ukoliko ćete se držati realnosti i činjenica, tjedan će vam proteći dobro. Čeznut ćete za jednom osobom s kojom nikako ne možete stupiti u kontakt. Bit ćete skloni alergijama.
SAVJET TJEDNA: Potreban vam je dobar vjetar u leđa!

Rak
Bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima, ali ne i plaćom. S partnerom ćete se truditi biti opušteniji što će vam pomoći u daljnjem zbližavanju. Čuvajte se prehlada.
SAVJET: Vježbom se riješite stresa!

Lav
Na poslu ćete funkcionirati odlično, a ambicije će samo rasti. Na ljubavnom polju još je potrebno puno truda i strpljenja da bi riješili svoju situaciju. Dobro ste.
SAVJET: Neka fizička aktivnost dobro bi vam došla!

Djevica
Sve će se ovaj tjedan odvijati povoljno za vas. Donosit ćete objektivne zaključke što će biti jedna nova promjena. Ljubavne veze dobro će funkcionirati. U vrhunskoj ste formi.
SAVJET TJEDNA: Dobro je vrijeme za putovanje!

Vaga (23. rujna-22.listopada)
Intuicija će biti vaša vodilja. Poslovno se dobro držite, a možete očekivati i nove profesionalne ponude. Lako ćete zavoditi pripadnike suprotnoga spola.
SAVJET: Dobro odvagnite neke stvari!

Škorpion
Situacija vam ovaj tjedan nikako neće ići u korist i za sve ćete morati pričekati bolji trenutak. Neće biti ni najpovoljnije vrijeme za ljubav. Osjetit ćete se pomalo iscrpljeno.
SAVJET: Probajte se što manje se živcirati!

Strijelac
Ni u čemu vam neće nedostajati energije. Češće ćete izlaziti, družiti se s puno ljudi i uživati u slobodnom vremenu kojeg ćete napokon imati više. Raspoloženje se napokon popravilo.
SAVJET: Zaigrajte neku igru na sreću!

Jarac
Sve će teći kako treba i povoljno za vas. U ljubavnom životu bit ćete sretni i opušteni i ne ulaziti u diskusije s voljenom osobom. Nećete imati ni zdravstvenih problema.
SAVET: Ne posustajte u svojim planovima!

Vodenjak - Vodolija
Vrijeme je da napravite kraću inventuru u svom poslovanju. Partneru ne postavljajte suvišna pitanja jer je ljubavna situacija kod vas trenutno napeta. Bit ćete često nervozni.
SAVJET: Pronađite dobru metodu za opuštanje.

Ribe
Ako se dobro organizirate, tjedan će vam proći bez teškoća, no ukoliko postanete pasivni mogli bi imati problema. Veze će funkcionirati jako dobro. Uskoro stižu bolji dani.
SAVJET: Topla riječ otvara sva vrata!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар