Nedeljni horoskop od 10. do 16. avgusta

Avgust već uveliko traje, leto je u punom naponu, najzad imamo i malo više sunčanih dana u kontinuitetu. Da li je to dovoljno da se osećate dobro, ili ste ovih dana ipak više skloni nekim drugim raspoloženjima. Oslušnimo glas zvezda...

OVAN

Ona: Nezahvalna pozicija Marsa itekako utiče na vašu nervozu. Ovo se ponajviše oseća na emotivnom planu, jer niste u fazi kada možete bilo šta da trpite. Bepostrebno je da pravite scene i pokleknete pod svojim impuslima ljubomore i strasti. Probajte da ostanete suzdržani kako biste izbegli konflikte. Krajem nedelje počinje produktivniji period na poslu sa više rada i mogućnosti.

On: Mars u kvadratima stvara vam poteškoće u bilo kakvim odnosima. Osećate se neshvaćeno i zbog toga često imate nesporazume. Imate potrebu da okrivljujete druge za svoje greške. Emotivni odnosi su sada pod znakom pitanja jer vi niste u najboljoj fazi za ljubav. Duge veze će trpeti zbog ispada i ljubomore. Pozitivne promene na poslu dolaze tek od kraja nedelje.

BIK

Ona: Venera u Lavu kazuje da su vaše potrebe i kriterijumi u životu veći, ne samo što se ljubavi tiče već i poslovnog života. Imate potrebu da budete što samostalniji. Ključno je da naučite kako da izbalansirate porodične odnose koji će biti zategnuti. Ako ste u vezi, mogući su raskiti jer trenutno vi i partner imate različite potrebe i htenja. Finansijski bolji period dolazi u drugom delu sedmice.

On: Planete u Lvau nagovešatavju da se kod vas najviše toga događa unutar porodice. Ovo je period razrešenja konflikata unutar porodice i razmatranja koji je vaš životni izbor. Imate potrebu da budete samostalni ali vas Mars koči i usporava. Imaćete u ovom period priliku da saznate ko su vam otvoreni neprijatelji. Odnosi sa Lavovima će biti zategnuti.

BLIZANCI

Ona: Pošto će Merkur do kraja nedelje promeniti svoju poziciju, vi ćete imai drugačije prioritete. Bićete više okrenuti porodičnim i stambenim obavezama. Jaka pozicija Marsa deluje na vas podsticajno, ali i iscrpljujuće. Imaćete problem u odnosima sa zaposlenima. Treba da pronađete način kakko da se postavite prema saradnicima da biste ostvarili svoje ciljeve. U ljubavi imate prevelika očekivanja i niste spremni za prilagođavanja.

On: Puno planeta u Lavu uslovljava orgoman broj poziva, susreta i SMS poruka. Vi ste zatrpani brojnih zahtevima, savetima i ljudima koji bi nešto hteli od vas. Ovo je dobar momenat da pregovarate u svoju korist. Dobar je period za kraća putovanja. Drugi deo nedelja ukazuje da ćete biti mnogo racionalniji prema obavezama koje imate. Vreme pogoduje rešavanju stambenog pitanja ili poboljšanja odnosa sa porodicoma.

RAK

Ona: Planetarnu poziciju u Lavu treba da iskoristite za novčanu zaradu. Osećate nalet neverovatne pokretačke energije koju bi bilo dobro da usmerite u dobrom pravcu. Drug deo nedelje donosi vam povoljnu vest koja će vas obradovati. To lako može da bude poziv koji ste čekali ili ćete shvatiti da je neki pregovor ispao u vašu korist. U ljubavi delujete magnetično na osobe koje vam se dopadaju, a susret sa Škorpijom će vam biti interesantan.

On: Planete u Lavu pojačale su vaše apetite na poslu, pa verujete da zaslužujete mnogo više, što se ponajviše odnosi na novac. Očekuje vas saradnja sa Lavovima i Škorpijama, a od Device možete da očekujete dobre vesti krajem nedelje. Nemojte da pozajmljujete novac prijateljima. Imaćete susret sa osobom koju dugo niste videli, a to lako možet da bude bivša ljubav.

LAV

Ona: Brojne planete u vašem znaku donose vam i brojna dešavanja, ali i obaveze. Mnogi pripadnici vašeg znaka zbog dinamičnosti dešavaju nemaju dovoljno vremena za sebe. Ovo je period za akciju, što je svakako za vašu lenju prirodu udar jer ne volite baš toliko da se aktivirate. U istom trenutku treba da rešavate Marsovske porodične konflikte, dok Venera donosi ljubav, ali na jedan turbulentan način. Mars i Venera u aspektu ukazuje da je vaš odnos sa partnerom opterećen brojnim problemima.

On: U drugom delu nedelje Merkur ulazi u Devicu što ukazuje na poboljšanje finansijske situacije. Dinamičan period predstvlja izazov za sve Lavove jer ćete imati brojne akcije, susrete i kontakte koji će vam značiti u narednim mesecima. Nemate dovoljno vremena za sve što želite, ali je sigurno da će vam se otvoriti vrata na raznim poljima. Mars vam stvara komprlikovana porodična dešavanja, a nekima će čak doneti preseljenje.

DEVICA

Ona: Kako se Merkur bliži vašem znaku tako vam se vraća samopopouzdanje i bićete sposobniji za donošenje odluka. Sve ono što vam trenutno deluje otežavajuće, biće znatno lakše krajem sedmice. Ovo je period u kome se suočavate sa sopstvenim slabostima i zbog toga ste skloni čestim promenama raspoloženja. Udvaraće vam se muške osobe koje skrivaju neke motive koji vam se baš i neće dopasti.

On: Istaknuto dvanaesto polje čini vas osetljivim i često povučenim u sebe. U ovoj fazi ćete se nalaziti do pred sam kraj sedmice, kada ćete osetiti poriv za većom inicijativom i susretima. Mnogo toga vam deluje nejasno u ovom periodu jer osobe koje srećete imaju skrivene namere i ne možete racionalno da procenite situaciju. Kakvu god odluku da donosite sačekajte kraj nedelja kada će vam sve biti jasnije.

VAGA

Ona: Venera u Lavu čini vas otvorenom za nove kontakte i druženja. Prijateljski ste nastrojeni i pomalo mešate ljubav i druženje. Na poslu od drugog dela sedmice treba da se čuvate lažnih obećanja jer će vas jedna osoba lako prevariti. Imate novi pristup finansijama. Emotivni odnosi vam deluju komplikovani i nikako ne možete da se dogvorite sami sa sobom šta očekujete u ljubavi.

On: Kvadrat Marsa i Venere lako vam stvara neprijateljstva i teranje inata, naročito prema osobama do kojih vam je stalo. Družićete se sa Lavovima, dok će vam Škorpije biti izazovi. Imaćete potrebu da pred drugima budete u pravu, a zapravo niste sasvim sigurni šta je najbolja opcija. Na poslu ste skloni da poverujete u svakakva obećanja, pa budite oprezni.

ŠKORPIJA

Ona: Uticaj planeta iz Lava tera vas da se dokazujete na poslu jer imate velike ambicije od kojih ne želite da odustanete. Mars vam daje neverovatnu energiju i moć ubeđivanja pred kojom će mnogi pokleknuti i slediti baš vaše ideje. Jupiterovi loši aspekti ukazuju da ste nezadovoljni sa finansijama jer uticaj Lava doprinosi da shvatite da vredite mnogo više. U ljubavi je potrebno da imate mnogo razumevanja jer je partner posvećen svojoj karijeri.

On: Mars u vašem znaku potpuno vas je probudio iz dugotrajnog sna koji je trajao nekoliko meseci. Imate nove planove u karijeri iako će vam to donoseti nove konfrontacije. Spremni ste da se borite za ono što želite. Na ljubavnom planu žene vas doživljavaju kao srcelomca i zavodnika koga je nemoguće imati. Potrebno je mnogo više od običnog flerta da vas neko zainteresuje.

STRELAC

Ona: Značaj planeta u devetom polju predosećate kao novi životni ciklus koji je počeo i tera vas da promenite smernice života. Odličan je momenat za putovanja i bilo kakav vid usavršavanja. Venera u Lavu ukazuje da vam je ljubav nužno daleko ili osoba koju želite ima planove da otputujete. Mogućnoost nove poslovne saradnje sa Lavovima.

On: Jupiter u Lavu otvara vam nove mogućnosti i predosećate da je vreme za nove životne odluke. To se ne odnosi samo na posao, nego na sve što radite. Na poslu je potrebno mnogo više da dajete od sebe i usavršavate se kako biste postigli uspeh. Teško dolazite do novca koji ste zaradili.

JARAC

Ona: Specifična pozicija Saturna donosi vam susrete sa osobama sa kojima ćete imati razna neslaganja u stavovima i pogledima na svet. Možete lako da se naljutite na osobe koje su vam prijatelji. Ovaj period je test za sve one osobe koje vam se predstavljaju kao prijatelji. Dobar je trenutak za rešavanje pitanja nesledstva. Poslovna situacija će se popraviti od kraja nedelje.

On: Saturn u odnosu sa Marsom čini vas nervoznim ali i takvim da nemate sredinu u odnosima sa osobama koje volite. Niste spremni za bilo kakve kopromise već jednostavno morate neke odnose da prekinete. Imaćete otežan odnos sa Škorpijama, a na poslu sa Devicama možete da očekujete saradnju u drugom delu nedelje.

VODOLIJA

Ona: Ulazak Venere u Lava donosi vam nove poslovne mogućnosti. Bićete zapaženi u svakom pogledu. Imate potrebu da drugi saznaju za vaše kvalitete i u ovom periodu ćete to moći da ostvarite. Imate veoma zahtevnog partnera i to će izazivati konflikte. Ako ste u dužoj vezi, partner će insistirati da donesete konačnu odluku o vašem odnosu.

On: Planete u Lavu donose vam velike ambicije i teraju vas na inicijativu, kako na poslovnom, tako na privatnom planu. Mars u Škorpiji tera vas da se pokrenete na poslu iako to neće proči bez komplikacija. Nije isključeno da ćete potpuno prevazići svoje dosadašnje pristupe kako biste napredovali. U ljubavi će btii tenzija jer vam je partner koncentrisan na sebe i svoje potrebe.

RIBE

Ona: Brojna dešavanja na poslu traju i dalje jer planete u Lavu iskušavaju vaše potencijale i donose vam nove kontakte. Krajem nedelje Merkur ulazu i Devicu pa će partner želeti više vremena da provodi sa vama. Ako ste slobodni, očekujte susret sa uglađenim, mlađim muškarcem. Menjate način ishrane i oblačenja. Bićete mnogo više skloni eksperimentisanju u svakom pogledu.

On: Dok su planete u Lavi vi imate priliku da napredujete na poslu i pokažete svoje potencijale. Nije vreme spavanja i sanjaraenja već realizacije svojih ciljeva. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da se upuste u avanturu i rade više poslova istovremeno. U ljubavi situacija će postati uzbudljivija od kraja nedelje.

Izvor: Pressonline, Press RS
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар