Venera u Raku do 12. avgusta - da poludite od ljubavi!

Foto: Studio Cl Art / photl.com
Dovoljno je da vam, makar za početak, kažemo kako se planeta ljubavi i lepote upravo nalazi u Raku, gde ostaje do 12. avgusta. To je vrlo važan planetarni položaj za zaljubljene i tragače za ljubavlju, što znači da će se idućih sedmica sklopiti puno ljubavnih ili veza na plažama ili u blizini njih. Loša strana Venere u Raku je izuzetna osetljivost u međuljudskim odnosima.

Rak je vodeni znak, a sredinom leta češće boravimo kraj vode ili u njoj i pijemo više tečnosti.

To znači da će se idućih sedmica sklopiti puno ljubavnih ili veza na plažama ili u blizini njih. Ovo bi moglo da da se učini tipičnim letnim scenariom, međutim on će se ove godine razlikovati po jednom detalju - ljubavi koje se rode do 12. avgusta imaće boljih izgleda da potraju duže od godišnjeg odmora.

Venera u Raku učiniće ljude vrlo romantičnima i gladnima deljenja i pripadanja. Ko se zaljubi u ovom razdoblju, shvatiće tu ljubav sudbonosno pa će se potruditi da je održi u životu. Oni koji već jesu u imalo funkcionalnoj vezi doživjeće osećajni preporod, a odnosi u krizi mogli bi se na obostrano iznenađenje odmaknuti od ruba ponora.

Loša strana Venere u Raku je izuzetna osetljivost u međuljudskim odnosima.

Dok će oni kojima se posreći u ljubavi biti u euforiji, one čija nadanja budu izneverena obuzeće čemer. Bol u srcu lečiće ponajviše alkoholom, što je još jedna nepovoljna posledica Venerinog prolaska Rakom.

Osim na osećajni život, Venera će snažno uticati na nadahnuće i poslovanje kreativaca, od umetnika svake vrste do računarskih dizajnera.

Izuzetno povoljno razdoblje na planu stvaralaštva trajaće do 31. jula, kad će uz Veneru i Merkur boraviti u Raku. No nadahnuće neće presušiti ni u avgustu.

Izvor: tportal.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар