Iskoristite povoljan Merkur: Sunce, Merkur i Mesec u Devici

Ilustracija: /pixabay.com
Narednih osam dana odvijaće se pod snažnim uticajem Device. U tom se znaku nalaze Sunce i Merkur, a njima se danas i sutra pridružuje Mesec. U ponedeljak su se Sunce i Mesec našli u konjunkciji na dva nivoa i 18 minuta Device.

Navalu energije Device najjače će osetiti ljudi rođeni u zadnjih deset dana avgusta, novembra, decembra, februara, aprila, maja i juna, ali u manjoj meri i ostatak Zodijaka.

Kad je Sunce u Devici, fokus je na praktičnim stvarima, brojevima i malim životnim detaljima. Ovo je razdoblje pogodno za učenje, analizu, računanje, razvrstavanje, planiranje, pripremu, trgovinu, kraća putovanja i poslovnu komunikaciju.

Zahvaljujući Merkuru i mladom Mesecu u Devici, ove nedelje će sve ove tendencije biti naglašenije. Merkur je Devicin vladar pa u ovom znaku širi najbolje vibracije i štiti sve aktivnosti koje su pod njegovim okriljem.

Razum će vam dobro poslužiti pa ćete donositi, uglavnom, ispravne zaključke. Izvagajte i zaključite od čega imate koristi, šta vam je višak, a šta vam škodi. Procenite koji su vam planovi lakše, a koji teže ostvarivi. Od nečeg ćete verovatno i odustati.

S rečima ćete baratati vešto pa sastavite poslovni plan, ponudu, molbu ili autobiografiju. Napravite popis potrepština, prihoda, rashoda i dugovanja - svojih prema drugima ili tuđih prema vama.

Dovedite u red adresar u mobilnom ili na kompjuteru, proberite i presložite odeću, knjige, kancelarijski pribor i druge kućne predmete. Jesen i zima će vam biti mnogo lakši ako sada obavite sve ove ne tako zanimljive poslove, ali vrlo korisne.

Autor: tportal.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар