Ljubavni horoskop za septembar/rujan 2014.

Jul i avgust podrzaumevali su letnju srast koja se neštedimice troši u opuštenoj atmosferi leta. Septembar sa sobom nosi veću dozu ozbiljnosti i odgovornosti koja stiže sa obavezama koje postaju ponovo aktuelne. Ali, to ne znači da ljubavni i emotivni život treba da trpe. Idealno bi, zapravo, bilo da su oni uvek na listi prioriteta...

Za početak, podsetimo da su se Mars i Saturn posle 30 godina ponovo su se "spojili". Njihova konjukcija u Škorpiji ima svoja zanimljiva značenja: kao da manjka energije, koliko god se trudili da je usmerite u nekom konkretnom pravcu. Mars je, naime simbol akcije, erotike i muškog principa, a - na drugoj strani - Saturn je planeta ambicije i odgovornosti, pesimizma i kašnjenja.

Zato, zbog ovakvih "kontraverzi",  do 13. septembra, dokle ova konstalacija traje, nemojte po svaku cenu da insistirate na ispravljanju "krivih Drina" i rešavanju nagomilanih problema u odnosu sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

No, ova konstalacija nestaje već sredinom perioda.

Astrolozi kažu da će Ovnovi  prvih dane meseca  i dalje biti razdražljivi i skloni radiklanim potezima u ljubavi.
Prelazak Marsa preko Saturna doneo je Bikovima neverovatne susrete, kako one gde postoji razlika u godinama, tako one iz prošlosti. Venera u Devici može lako da im donese zaljubljivanje. Blizancima
Merkur u petom polju donosi više od jedne prilike za ljubav.

Venera u trećem polju Rakovima donosi  romantične razgovore i ljubavne SMS poruke. Mogu da očekuju slatkorečiva obećanja i laskave izjava tokom meseca.

Kada su u pitanju Lavovi, Jupiter u njihovom znaku povoljno deluje na ljubav, pa mnogi Lavovi ili su se zaljubili ili pripremaju zajednički život ili venčanje. Venera koja obasjava Device čini da se ove osećaju veoma privlačno.

Vagama Venera u polju tajni donosi  razne intrige u ljubavi, a kod Škorpija Mars, koji je još uvek u njihovom znaku, utiče da su magnetični za osobe suprotnog pola.

Kod Strelca,  više akcije na ljubavnom planu biće od sredine meseca jer Mars donosi nova uzbuđenja.
Jarcu Venera u devetom polju nagovešata ili ljubav na putovanju, kao i možda drugi brak.  Zbog uticaja planeta iz Škorpije svi odnosi koje Vodolije imaju trenutno su su komplikovani. Najzad, Venera i Sunce ukazuju da će Ribe imati više prilika za ljubav...

*** Kompletan ljubavni horoskop za sve znake za septembar-rujan 2014. godine pogledajte OVDE!

Ne zaboravite da pogledate i Veliki horoskop za septembar!  
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар