Nedeljni horoskop 31. avgust - 6. septembar 2014.

I, eto i septembra. Opuštenost letnjih meseci, jula i avgusta, polako nestaju za nama, dok septembar pre svega asocira na ciklus obaveza koje predstoje. Medjutim, imamo za vas i lepu vest - britanski istraživači, naime, tvrde da je upravo septembar najopušteniji mesec u godini i, u skladu sa tim,poručuju svima da ga maksimalno iskoriste, pred zimu koja je pred nama. Navodno su decembar i januar najstresniji meseci, o čemu možete čitati ovde!





A sada, da mi ipak oslušnemo konkretni glas zvezda za ovaj nedelji ciklus - od 31. avgusta do 6. septembra:


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Tokom ovog perioda bićete spremniji na saradnju sa kolegama i mnogo realniji. Posebno će vam od ruke ići kalkulacije, planiranja i intelektualni poslovi.

Ljubav - Sa voljenom osobom ćete imati dobru komunikaciju, naročito u prvoj polovini perioda i donećete važne zajedničke odluke i planove za budućnost. Idealni partneri za slobodne predstavnike znaka su Device. U drugoj polovini nedelje bićete skloni preteranom sanjarenju i odbijanju da se suočite sa nekim problemima u vezi, zbog čega su moguće svađe sa partnerom. Osim toga, bićete skloni neiskrenosti, što može vezu da dovede u ozbiljnu krizu.

Zdravlje - Dobro se osećate zbog pojačane vitalnosti.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Ukoliko se bavite trgovinom ili izdavačkom delatnošću, u ovom periodu očekuju vas izuzetan poslovni uspeh. Gotovo sve što budete zamislili, kada je o poslu reč, uspećete lako da ostvarite jer će vam kreativnost biti pojačana. Ali, pokušajte da izbegavate zakulisne radnje, jer vam to može doneti teškoće.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje i vi i partner bićete dobro raspoloženi i unećete više zabave u vašu vezu. Slobodni Bikovi upoznaćete osobu koja će im u mnogo čemu odgovarati. Početkom septembra doći će do fizičke privlačnosti između vas i jednog vašeg prijatelja, ali budite veoma pažljivi i ne upuštajte se u initmne odnose, jer bi to samo pokvarilo prijateljstvo.

Zdravlje - Manje urogenitalne tegobe.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Imaćete dobar osećaj za kalkulacije i raspoređivanje prihoda i rashoda. Sa saradnicima možete imati teškoća, a bićete skloni i da se upuštate u rizike, što vam može naneti gubitke.

Ljubav - Tokom poslednjih dana u avgustu uspećete da ostvarite značajne porodične planove. Ukoliko ste slobodni, dobro ćete se razumeti sa Vagama. Početkom septembra moglo bi da dođe do nesporazuma sa partnerom, posebno kada je reč o ostvarivanju zajedničkih ciljeva. U nekim stvarima nećete biti mnogo realni, ali ćete insistirati da bude po vašem. Nesuglasice sa partnerom možete rešiti samo ukoliko budete iskreno i otvoreno razgovarali.

Zdravlje - Obratite pažnju na jetru i bubrege.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ova nedelja nije pogodna za započinjanje novih poslovnih poduhvata, jer ćete biti skloni greškama i nerealnom sagledavanju situacije na poslu. Mogući su i konflikti sa kolegama.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje vaš partner i vi ispunićete jednu zajedničku želju, što će vas još više zbližiti. Tokom cele nedelje očekuje vas bogat društveni život, bićete raspoloženi za druženja i izlaske. Voljena osoba će vam pružati više pažnje i ljubavi, što će vas činiti srećnim i ispunjenim. Tokom prvih septembarskih dana moguće su nesuglasice sa partnerom, kao i verbalni sukobi. Srećom, to će biti kratkotrajno i brzo ćete se pomiriti, a partneru ćete nešto pokloniti, kao znak pažnje.

Zdravlje - Mogući su stomačni problemi.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ukoliko se bavite umetničkim radom, možete da ostvarite veliki uspeh, ali pod uslovom da se oslonite na intuiciju u usmeravanju kreativnog potencijala. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate zaradu i kako da povećate prihode.

Ljubav - Krajem avgusta imaćete pojačanu potrebu za zabavom i izlascima. Slobodni predstavnici znaka biće u prilici da započnu skladnu emotivnu vezu, verovatno sa Blizancima ili Vagom. U drugoj polovini nedelje bićete skloni preteranim očekivanjima u odnosu sa partnerom, a kako će vaša očekivanja prevazilaziti partnerove mogućnosti, to će vam doneti razočaranja. Osim toga, bićete i napeti, pa su moguće svađe.

Zdravlje - Redovno kontrolišite krvni pritisak.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Bićete skloni da žurite da što pre privedete kraju planirane zadatke, zbog čega su mogući propusti i greške. Ova nedelja nije pogodna za kupoprodaju nekretnina, posebno većih i skupljih.

Ljubav - Na početku ovog perioda emotivna veza sa partnerom biće na višem nivou zahvaljujući pre svega obostranom razumevanju. Bićete spremni da preuzmete inicijativu za rešavanje važnih zajedničkih stvari. Nažalost, u drugoj polovini nedelje bićete skloni neiskrenosti i nekorektnom ponašanju prema voljenoj osobi. Ukoliko ste u braku, to bi moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica.

Zdravlje - Zbog neredovne ishrane imaćete problema sa gastritisom.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - OVeoma uspešni bićete u poslovima vezanim za pružanje usluga i pomoći drugima, pogotovo ukoliko se bavite savetodavnim delatnostima. Takođe, bićete spremni da drugima izlazite u susret, što će vam biti uzvraćeno.

Ljubav - U ovom periodu pružaćete više pažnje i podrške voljenoj osobi, više vremena ćete provoditi u intimnim razgovorima, što će produbiti vaše međusobno poverenje. Ipak, početkom septembra moglo bi da dođe do nesuglasica i sukoba sa partnerom u vezi nekih zajedničkih planova. Mada nećete biti sigurni u ono što ste zamislili tvrdoglavo ćete insistirati da bude po vašem. Srećom, naći ćete način da se dogovorite o prevazilaženju spornih pitanja.

Zdravlje - Virusne upale.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Veliki poslovni uspeh možete ostvariti ukoliko se bavite turizmom ili radite u oblasti kulture. Izbegavajte prihvatanje novih dugoročnih poslova i nelegalne poslovne poteze, jer će vam to doneti samo probleme.

Ljubav - Sva sporna pitanja u braku uspećete da rešite krajem avgusta što će učvrstiti vezu sa partnerom. Potrebno vam je više intimnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Ispuniće vam se i jedna želja u ljubavi. Slobodni pripadnici znaka u drugom delu perioda biće skloni lakom zaljubljivanju. Nepromišljeno možete ući u vezu sa osobom koja može biti represivna, impulsivna i teškog karaktera, što bi vam donelo svađe već na početku veze i velika razočaranja.

Zdravlje - Problemi sa krajnicima i upalom uha.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Od ruke će vam posebno ići saradnja sa privatnim sektorom, kao i poslovi vezani za komunikacije i saobraćaj. U ovom periodu moguće je premeštanje na bolje radno mesto, ali i ostvarenje važnih poslovnih ciljeva.

Ljubav - Krajem avgusta pružiće vam se povoljna prilika da rešite gotovo sve nesuglasice sa partnerom i da ostvarite bitne zajedničke planove i ciljeve. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da ulaze u novu emotivnu vezu. Druga polovina perioda biće u znaku nejasnoća, nesporazuma i neskladnog odnosa sa članovima porodice, što bi moglo da dovede do žešćih svađa. Srećom, bićete razumni i popustljivi i naći način da rešite teškoće.

Zdravlje - Povremene glavobolje zbog oslabljenog vida.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Tokom celog perioda biće pojačane vaše kreativne sposobnosti, pa vas očekuje veliki uspeh i napredak u poslu, pogotovo ukoliko se bavite poslom koji ima veze sa zabavom ili umetničkim radom. Saradnje sa osobama na visokom društvenom položaju može vam doneti višestruke koristi.

Ljubav - Krajem avgusta verovatno ćete ući u skladnu ljubavnu vezu sa osobom koja vam u svemu odgovara, ili ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom. Početkom septembra mogući su nesporazumi sa voljenom osobom, a bićete skloni neiskrenosti i davanju obećanja koja nećete moći da ostvarite, što bi moglo da dovede do ozbiljne svađe sa partnerom. Srećom, brzo ćete se pomiriti i ispraviti sve greške.

Zdravlje - Potrebna vam je fizička rekreacija.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Imaćete dobar osećaj za planiranje finansijskih transakcija, udruživanje sredstava i da pod povoljnim uslovima dođete do kredita ili nabavite potrebna finansijska sredstva. Od ruke će vam ići poslovi vezani za privatni sektor.

Ljubav - U prvoj polovini perioda imaćete skladan odnos sa partnerom, zbog uzajamnog razumevanja i podrške. Ukoliko ste slobodni, srodnu dušu potražite među Vagama. Početkom septembra bićete skloni da potcenjujete partnera, čak biste mogli da ga uvredite nekim nekorentnim postupcima, što može dovesti do zahlađenja u vezi. Srećom, vaše pozitivne osobine ubrzo će doći do izražaja, pa ćete se potruditi da ispravite greške.

Zdravlje - Vreme je za dijetalnu ishranu.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Kroz ljubazan i predusretljiv pristup lako ćete naći zajedničke interese sa drugom stranom prilikom slapanja novih poslovnih ugovora. Uspećete da ostvarite nove proboje na polju javnosti i rešićete neka pravna pitanja vezana za vaš posao.

Ljubav - Bićete skloni da namećete svoja pravila, zbog čega će partner često menjati raspoloženje. U drugoj polovini nedelje nećete biti realni u sagledavanju odnosa sa partnerom, često ćete biti impulsivni i podložni razočaranjima. Problem nije u vašem partneru nego u vama.

Zdravlje - Manja upala grla ili mokraćnih kanala.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili putem Whatsapp na +2348104102662 onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши