Nedeljni horoskop od 24. do 30. avgusta

Kakve su poruke zvezda i astrologa za ovu avgustvsku nedelju, kada su u pitanju posao i finansije, porodica i emocije, zdravlje? Proverite u nedeljnom horoskopu!


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Veoma uspešan period, pogotovo za poslovnu komunikaciju. Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek novčana... Tokom ove nedelje mnogi Ovnovi planiraju da otputuju.

Ljubav - U večitoj trci za poslom zanemarujete voljenu osobu, zbog čega je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nešto tu ne štima. Trebalo bi više vremena da posvetite sebi i odmoru, jer ćete se brzo umoriti, ukoliko nastavite ovim tempom.

Zdravlje - Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor. Problemi sa sluhom i grlom su prolaznog karaktera.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Konflikt sa saradnicima je veoma stimulativan i ubrzo ćete shvatiti da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda, pa će tokom ovog perioda biti svega po malo. Nije loša situacija ni kada su finansije u pitanju. Budite što je moguće više opušteni u vezi sa predstojećim događajima, jer ćete na njih imati veoma mali uticaj.

Ljubav - Seksualna energija je jaka. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Mnogo lepih trenutaka i radosti.

Zdravlje - Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo traćite loše se odražavaju na zdravlje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa epohalno ne događa, a Blizanci vole promene. Da biste se izvukli iz krize na najbolji način, poželjno je da budete veliki diplomata, da prihvatite kompromise i da trenutnu situaciju sagledate što realnije. Dobijate ono što ste zaslužili. Ukoliko ste time nezadovoljni, zapitajte se u čemu grešite?

Ljubav - Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo uz verbalna prepucavanja. Ali, spontana avantura vreba u potaji. Ne odbijate takav izazov.

Zdravlje - Problemi su posledica preterivanja u hrani i piću. Da li ste razmišljali o novom načinu ishrane?

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Saradnici nastoje da vas izbace iz takta, ali im to neće poći za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki da ignorišete zlonamerne osobe. Divno se osećate, fantastično izgledate. Vaša prelepa pojava zrači šarmom i optimizmom zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama. Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite.

Ljubav - Na jednom slavlju upoznaćete veoma interesantnu osobu u koju ćete se zaljubiti. Ovaj period biće u znaku romantične ljubavi i maštanja o njoj.

Zdravlje - Dobro osećate. Pokušajte da zadržite ovaj stil ponašanja i bićete i zdraviji i srećniji.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Tokom celog perioda imaćete naglašenu potrebu da znanje prenesete drugima. Nedostaje vam snaga i razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, to je zbog prevelikoj količni akumuliranog stresa.

Ljubav - Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe, dok drugi maštaju o tome. Ljubav je glavna pokretačka snaga.

Zdravlje - Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete problem.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Ubeđeni ste da zaslužujete bolji posao i uporno pokušavate da ga pronađete. U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Kako ste preplavljeni emocijama možda bi trebalo da se okrenete poeziji, čak i da pišete pesme. Nisu svi perfekcionisti i ne razmišljaju svi na vama svojstven način. Prihvatite ljude onakve kakvi jesu. Samo mudrost vam može pomoći da isplivate iz krize.

Ljubav - Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Ali, smatrate da je njegov potez neadekvatan što će doprineti zahlađenju odnosa.

Zdravlje - Problemi sa kičmom ili srcem. Ukoliko idete na put, budite oprezni i ne nervirajte se.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao – Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako uspevate nekako da savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. U konfliktu ste sa samim sobom. Imate mnogo problema, ali ne znate kako da se s njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u ovom znaku. Niko ne ume tako da preceni sebe i sopstvene kvalitete kao što to umeju Vage.

Ljubav - Ovih dana biće vam potrebno više ljubavne topline. Odnosi sa voljenom osobom su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.

Zdravlje - Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Bićete zdraviji i lepši ukoliko smanjite slatkiše i jaku hranu.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Završavate veoma važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim, a na pomolu je i dobra zarada. Sjajno izgledate i dobro se osećate, a prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još zadovoljnijim. Prema neprijateljima budite velikodušniji jer su vas stimulisali da se dokažete i budete bolji.

Ljubav - Neko će uspeti da na velika vrata uđe u vaše srce i rešićete da zbog nje investirate u budućnost. Slobodni predstavnici znaka trebalo bi da budu veoma oprezni - brak je na pomolu.

Zdravlje - Zaljubljen čovek je srećan i nema vremena da se opterećuje staračkim problemima. Slabe tačke organizma su zubi i kosti.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Ne možete da se požalite ni na posao niti na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Uživate u lepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu, još ako vam materijalne mogućnosti dozvole da sebi mnogo toga priuštite - biće fantastično. Krenite u akciju bez straha od promašaja, jer Strelac uvek gađa u centar.

Ljubav - Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu.

Zdravlje - Manji problemi sa viškom kilograma, povećanim holesterolom i trigliceridima.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Ako ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu, a ukoliko niste, šta da se radi. Život je lep, pokušajte maksimalno da uživate u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.

Ljubav - Mnogo lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe onda barem u kreativnom radu. Kako ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite.

Zdravlje - Lakši hormonski debalans je prolaznog karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Ali, ukoliko želite da uspeh bude kompletan, moraćete da se izborite sa sujetom, vašim glavnim neprijateljem. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme.

Ljubav - Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više "radite", jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kojem se trenutno nalazite.

Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih problema vezana je za ishranu. Razmislite o dijeti.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate, mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nalazite se pred nizom značajnih promena na poslu. Ne dozvolite sebi luksuz da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspehu.

Ljubav - Ukoliko niste u vezi, samoća vam neće mnogo smetati, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, pokušajte da ne pokvarite lepe trenutke nebitnim sitnicama.

Zdravlje - Problemi sa kukovima, žučnom kesom, išijasom i reumatizmom. Mnoge zdravstvene probleme možete da ublažite prevencijom. Što manje boravite u zatvorenom prostoru i što više šetajte. Vreme je da počnete da se bavite nekim sportom.



Izvor: novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар