FENOMENI: Čovek koji ništa ne jede ni pije duže od 70 godina!

Prahlad Jani je 85-godišnjak koji živi u pećini Amba bez hrane i vode. Kaže da je svoj dom, u potrazi za duhovnim mirom, napustio kad je imao sedam godina, a sa 11 godina ga je blagoslovila boginja Amba, piše Spirit Science and metaphysics.

Od tog blagoslova, Prahlad Jani živi bez hrane i vode, a svoju održivost dobija iz, kako tvrdi „nektara koji se filtrira kroz rupu u njegovom jeziku“.

Njegove tvrdnje proučavao je tim sastavljen od 30 naučnikatokom tri nedelje, podvrgnuvši ga nizu bolničkih testova.

U bolnici su ga posmatrali uz pomoć nadzornih kamera i utvrdili kako ništa nije jeo ni pio sve vreme koliko je tamo proveo. Bilo koji drugi čovek bi za toliko uskraćivanja hrane i vode preminuo, ali Jani nije bio ni malaksao. Nije urinirao ni imao stolicu – prenosi magazin.ba.

Lekari su bili iznenađeni.

‘Verujemo da je telo Prahlad Janija prošlo biološku transformaciju kao rezultat meditacije i snažne joge u potpuno prirodnom okruženju u kojem boravi’, kažu lekari.

Indijski naučnici pretpostavljaju da je ovaj fenomen povezan s Amrtiom Chakrom (čakrom trećeg oka), budući da Vede govore o tome kako je ona u mogućnosti da proizvede božanski sok koji sadrži život.

Njegov mozak sličan je 25-godišnjaku, a on ima 83 godine. Njegove prakse su nekako misteriozno transformisale biološko funkcionisanje njegovog tela, kojem više ne treba energija i hrana iz materijalnih izvora.

Naučno razumevanje načina na koji se može preživeti bez hrane i vode može pomoći u mnogim ostalim društvenim sferama, kao što je slanje čoveka na daleka svemirska putovanja.

NovostiOnline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар