Horoskop otkriva znake da mu se svidjate!

Ilustracija: digitalartfree/digitalphotos.net
Koliko god bili sigurni u sebe i to da ste u stanju da prepoznate emocije drugih, po pravilu ostaje dilema da li mu se zapravo svidjate ili ne. Pa, kako da to saznate. izmedju ostalom, konsultujte i - horoskop!

OVAN
Ovnovi ne vole da okolišaju, zato ako se dopadate ovnu on će vam to najverovatnije direktno reći.
Ukoliko je, pak, ovan tajanstven i pomalo lukav, čuvajte se njegovog nemira.
Ipak, to nisu indikatori da bi on radije bio na nekom drugom mestu već da želi da ide negde sa vama.

BIK
Bik je tradicionalan tip i ako mu se dopadate on će to pokazati na staromodan način. Pitanja poput toga koja vam je omiljena boja, hrana ili cvet znače da bik planira da vas pozove na savšreno isplaniran sastanak.

BLIZANCI
Blizanci vole da flertuju i njihov um je uvek u pokretu i skloni su tome das u u kontaktu sa više ljudi i da pričaju o raznim temama.
Koji je pravi znak da ste za blizanca više od običnog flerta? U razgovoru počeće da vam postavljaju intimnija pitanja.

RAK
Rakovi su veoma okrenuti porodici, a ako rak bude krenuo da se prema vama postavlja zaštitnički to je dobar znak da ste mu zapali za oko. Ukoliko bude hteo da vas upozna sa svojom porodicom to je garancija da vas vidi u vezi.

LAV
Lav voli spektakle, a kako ćete znati da li cela ta predstava uključuje i to da se vi dopadate toj osobi? Lav će se odreći toga da bude u centru pažnje i prepustiće to mesto vama.

DEVICA
Logična i praktična devica ne pokazuje svoje divljenje na neki ljubak način. Ukoliko vas budu pitali u vezi sa osećanjima ili ako budete primetili da se gard device polako sklanja u vašem prisustvu, onda ćete znati da ste na dobrom putu.

VAGA
Vaga živi izbalansirano i veoma je graciozna i ljupka. Kako onda da znate da li je ta osoba samo ljubazna ili joj se zaista dopadate? Ukoliko vam da pristup njenom svetu, to znači da joj se zaista dopadate.

ŠKORPIJA
Znaćete da se dopadate škorpiji kada budete videli da vas posmatra sa drugog kraja prostorije. Njen prodoran pogled učiniće da se osećate kao jedina osoba na svetu.
Škorpija neće trošiti svoje vreme na nekog ko joj se ne dopada.

STELAC
Strelci su društveni i komunikativni zato je lako pomešati prijateljstvo i nešto drugo. Njima je vreme veoma važno zato znajte da mu se dopadate ako izdvoji malo više vremena za vas.

JARAC
Kod jarca je teško oceniti da li mu se dopate ili ne. Ukoliko njihov rigidni stav nestaje pred vama i ako je spreman da se uklopi i u vaš raspored znajte da tu postoji potencijal za ljubav.

VODOLIJA
 Vodolije su otvorenog uma zato možete da zaboravite tradicionalizam kad su oni u pitanju. Ukoliko se dopadnete vodoliji prvo će se našaliti sa vama, a onda će preći i na duboke intelektualne razgovore. Njihovo pomalo čudno ponašanje znači da žele da vide da li se možete uklopiti u njihovu ekscentričnost.

RIBE
Dobra vest je da nije teško pročitati ribe. Još bolja vest je kada se dopadate ribi ona će vas obasuti pažnjom. Sasvim je moguće da će napisati i pesmu za vas.

Autor: Blic žena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар