Nedeljni horoskop 21-28. septembar / rujan 2014.

Do sredine oktobra, Jupiter u Lavu, Mars u Strelcu i Uran u Ovnu, obrazuju harmonične aspekte koje će najviše osetiti vazdušni i vatreni znaci rođeni u prvoj i drugoj dekadi. Pošto su to simboli uspeha, ugleda, efikasnosti, kontakata sa strancima i neočekivanih okolnosti, moguća su razna iznenađenja i na emotivnom i na profesionalnom planu. Ali, da krenemo od ove nedelje...

OVAN

Ona: Zanimljiva pozicija Marsa pruža vam brojne mogućnosti. Idealan je momenat da iskoristite priliku za putovanja i usavršavanje. Kako planete ulaze u sedmo polje, postaćete veoma popularni u muškom društvu. Jedno je sigurno, a to je da vam udvarača neće nedostajati.

On: Planete u sedmom polju ukazuju da ćete biti veoma zapaženi među ljudima koje srećete. Ovo vam otvara nove prilike u ljubavi, a nije isključeno da ćete biti u dilemi između dve osobe. Mars vam je probudio avanturistički duh, pa vas ne drži mesto i želite što više da se krećete.

BIK

Ona: Veliki broj planeta u šestom polju otvara vam nove prilike na poslu. Saradnja sa Vagama može da bude veoma konstruktivna za vas. Venera u petom polju mnogima pripadnicima vašeg znaka donela je ljubav. Imaćete razne poslovne dileme, ali ćete shvatiti da se sve odvija u vašu korist.

On: Izraženo često polje ukazuje da je pred vama period sa brojnim poslovnim mogućnostima. Možete lako da budete u dilemi koju poslovnu ponudu da prihvatite. Ukazuje vam se prilika da radite više poslova istovremeno. Otvoreni ste za ljubav ali ste veoma oprezni jer ne želite da se zbližite sa nekim ko bi mogao emotivno da vas povredi.

BLIZANCI

Ona: Mars u sedmom polju vas podseća da je potrebno da ulažete više tolerancije u odnosima sa osobama do kojih vam je stalo. Planete u petom polju čine da ste raspoloženim za zabave i nova poznanstva. U ljubavi ćete imati više udvarača. Imaćete razne ljubavne dileme. Povremena nedolučnost vas stavlja u izazovne situacije, pa imate razne nedoumice. Od kraja nedelje bićete mnogo više koncentrisani na posao.

On: Planete u petom polju navode vas da budete u kontaktu sa što više osoba. Trenutno se najbolje osećate na mestima javnog tipa. Mars u Strelcu donosi vam emotivne turbulencije, jer sa jedne strane imate dileme, a opet ste na udaru kritike osoba koje vas vole. Ako ste u braku, potreban vam je kompromis. Krajem nedelje ulazite u produktivniji period na poslu.

RAK

Ona: Naglašeno četvrto polje stvalja vas na životnu prekretnicu. Moguće je da ste između dva životna puta ili da treba da se odlučite između dve opcije. Marsov tempo na poslu teško možete da pratite proteklih dana, tako da treba da se nauružate strpljenjem. Veoma je važno da više pažnje posvetite svom zdravlju i načinu ishrane. Imaćete većih troškova za kućne potrebe.

On: Planete u Vagi donose vam period kada treba da rešite neku važu životu dilemu ili rešite porodičnu situaciju. To može biti pitanje stana koje odlažete već neko duže vreme. Mars u Strelcu jeste poslovni izazov, ali ujedno treba biti i oprezan jer ćete lako ulaziti u konflikte sa osobama sa kojima sarađujete. Ako iskoristite ovaj period kako treba, možete da zaradite veći novac u saradnji sa inostranstvom.

LAV

Ona: Sunce ulazi u Vagu, tako da treba da se pripremite za nedelju punu razgovora, SMS poruka i osoba koje žele da vas čuju. Najviše će vam prijati kretanje i kontakti sa osobama različitih profila. Ovo sve treba iskoristite za pregovore jer imate veliku moć ubeđivanja. Očekuju vas kraća putovanja. U ljubavi vas privlače Strelčevi, ali će Vaga pokušati da vas šarmira svojom slatkorečivošću.

On: Sunce u trećem polju donosi vam komunikativan period, pun lepih vesti i novih susreta. Bićete pomalo rasejani jer ćete raditi više stvari istovremeno, ali ćete se pokazati kao veoma dobar sagovornik i pregovarač. Imaćete nova poznanstva u ljubavi, a mnoga će početi samo od razgovora da bi preraslo u nešto ozbiljnije.

DEVICA

Ona: Nedelju koja je pred vama treba da iskoristite za finansije. Marsova energija stvara vam porodične tenzije i rasprave s ukućanima. Ne podnosite autoritet i sugestije kako da vodite svoj život. Zbog Venere u prvom polju zračite neverovatnim šarmom, tako da ćete zavesti većinu muškaraca koje budete sreli. Vodite računa o svom zdravlju, jer vam je nervna baza osetljiva.

On: Mars u četvrom polju donosi vam razne rasprave sa porodicom. Jedna osoba želi da vas nagovori da donesete neku odluku koja vam ne odgovara. Bićete znatno više iscrpljeni i ne treba da dozvolite da vas obične sitnice izbace iz takta. Period je povoljan za zaradu. U ljubavi možete neočekivano da se zaljubite u Bika ili Vagu.

VAGA

Ona: Sunce i Merkur u prvom polju ukazuju da se nalazite u povoljnom periodu sa odličnim organizacionim sposobnostima i moćima da utičete na druge ljude. Period je izuzetno povoljan za pregovore. Na osnovu ličnog šarma možete mnogo toga da ostvarite. Komunikacija sa partner je veoma značajna u ovom periodu jer iako delujete stabilno, emotivno ste prilično zatvoreni.

On: Dobre planete u prvom polju podrazumevaju lični rad na sebi i usavršavanje. U ovom momentu imate veće šanse da sagledate u kom pravcu treba da se kreće vaš život i da napravite dobre izbore. Zbog Venere u Devici veoma ste osetljivi na uticaje od strane ljude koje srećete, pa ćete često menjati raspoloženja. U odnosu sa partnerom treba da budete direktniji i otvoreniji.

ŠKORPIJA

Ona: Planete u dvanaestom polju čine vas osetljivom i zatvorenom. Mnogo toga se dešava unutar vas, pa se suočavate sa sopstvenim slabostima i strahovima. Mars u drugom polju ukazuje da je povoljan finansijski period na poslu. Novac vam je najvažniji. Kod partnera ste mnogo više počeli da obraćate pažnju na detalje.

On: Naglašeno dvanaesto polje podrazumeva da trpite velike promene raspoloženja i razdražljivost zbog koje se povremeno najbolje osećate kada ste sami. Period treba da iskoristite za lično preispitivanje i ostvaljanje prošloti iza sebe. Mars u drugom polju može da se iskoristi za uvećanje zarade na poslu. U ljubavi su vam privlačne Device.

STRELAC

Ona: Marsova energija tera vas na akciju, tako da u ovom periodu ya vas nije nemoguće. Bićete aktivni na svim poljima, a u ljubavi će vam prijati partner koji je dinamičan. Društveni život će vam svakako biti bogatiji jer ćete sve češće boraviti među većim brojem ljudi. Nije iksljučeno da ćete imati dve prilike za ljubavnu vezu i da ćete biti u dilemi.

On: Akcija, broj na dešavanja i pokret -  sve je to odraz Marsa koji gazi vaš znak i podrazumeva dinamičan period. Bićete druželjubivi i možete da ostvarite nove kontakte. Vi ste idealnom periodu za nova saznanja i usavršavanje. Imate potrebu da sagledate život sa drugačije strane. Ne bi bilo loše što više da putujete.

JARAC

Ona: Sa Marsom u dvanaestom polju imate manjak energije, pa vam je potreban odmor. Planete u Vagi podrayumevaju više poslovnih aktvnosti ali i sukoba mišljenja. Sve će se dešavati mnogo sporijim tokom nego što biste želeli. Ljubav može da vam se dogodi na putu, a ako ste u vezi, ne bi bilo loše da otputujete zajedno.

On: Sunce i Merkur u Vagi ukazuje na dodatne poslovne aktivnosti. Nije isključeno da ćete biti u dilemi između dve poslovne opcije. Venera u odnosu sa Saturnom ukazuje na mogućnost stabilne ljubavne veze. Mnogi Jarčevi razmišljaju o osobi koja dolazi sa puta ili trenutno nije tu. Privlače vas Device, dok sa Škorpijama imate prijateljski odnos.

VODOLIJA

Ona: Bolji položaj planeta donosi vam lep period za putovanja. Tenzije na poslu su prestale, pa imate mnogo više energije da se nosite sa svakodnevnim problemima. Prijatelji vatrenog i vazdušnog znaka mogu da vam pruže podršku na poslu. Imate osećaj da se mnogo toga što želite ne nalazi u zemlji u kojoj životi. Spremni ste za odluke koje će vam promneniti život.

On: Ako ste mladi, planete u Vagi vam donosie odličan period za studiranje. Ne bi trebalo da propustite priliku da se obrazujete ili usavršavate. Prihavatite ponudu od Strelca koja se tiče posla. Prija vam društvo Vaga i Strelčeva. Period je znatno povoljniji za ljubav.

RIBE

Ona: Mars u Strelcu vas izbacuje iz takta na poslu, pa ste često nervozni. Treba da štedite energiju kako ne biste upadali u konflikte zbog bespotrebnih stvari. Do kraja nedelje ćete imati razne nedoumie u ljubavi. Krajem nedelje možete da se odlučite na putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Teško podnosite autoritet na radnom mestu.

On: Mars vam pravi stalne smetnje na poslu, pa ste prinuđeni da radite projekte koje ne želite. Sve to doprinosi tenzijama i raspravama jer ne trpite sugestije. Nalazite se u fazi kada imate česte dileme u kom pravcu treba da ide vaš život. Kod partnera ne možete da tolerišete neodlučnost. Krajem nedelje će vam se javiti ženska osoba sa puta.

Izvor: Press
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар