Pomračenje Sunca u Škorpiji 23. oktobra - šta nam donosi?

Pomračenje Sunca u Škorpiji 23. oktobra donosi temeljne promene. Počinje veoma dinamičan preporod na planu jakih strasti, pojačane požude, period izazova i fatalnih ljubavi... I ne samo to...

Pomračenje Sunca počinje oko 13 sati i 45 minuta i traje minut i 40 sekundi. Moći će da se vidi iz severnog Atlantskog okeana, istočno od Floride, najbolje će se videti iz Gabona, Konga i Ugande, a minut i 39 sekundi biće vidljivo iz južnog dela Atlantskog okeana, u blizini Obale Slonovače i Gane. Inače, uticaji i posledice pomračenja osećaju se i kada ono nije vidljivo sa teritorije neke zemlje.

Delimično pomračenje Sunca dogodiće se na našim prostorima 23. oktobra u 23.57 sati,  i to ovoga puta na nultom stepenu Škorpije, u vreme konjukcije sa Venerom. Ovo pomračenje u vodenom, fiksnom znaku i na nultom stepenu označava da slede velike novine. Promene su takve da izazivaju korenite promene i transformaciju.

Ove posledice više će osetiti oni koji u ličnom horoskopu imaju Sunce, podznak, Mars, Jupiter ili Saturn blizu tačke pomračenja, na 11. stepenu znaka Škorpije. Sunce je simbol ega, volje, ambicije, moći, uticaja i društvenog položaja, a Mesec podsvesti, emocija i duše. Pomračenje Zemljinog satelita više utiče na žene, a pomračenje Sunca na muškarce. Predstavnici jačeg pola koji imaju podznak Sunce, Mars, Jupiter ili Saturn na stepenu pomračenja, mogu da imaju problema na poslu, u karijeri ili sa zdravljem, pogotovo vidom. Nijedno pomračenje ne bi trebalo gledati bez zaštite, jer te pojave utiču na prirodnu ravnotežu tečnosti u našem organizmu.


Ovo pomračenje označava da slede velike novine, a u vodenom, fiksnom znaku, te promene su takve da izazivaju korenite promene, ili transformacije nečega. Nekima to može zvučati zastrašujuće, ali promene koje će uslediti mogu omogućiti da se izvesne krize i situacije u velikoj meri promene. One zahtevaju da se dese temeljne, ili totalne promene. Takve novine će kao što to novine obično donose izazvati nemir, ili strah, te mogu da u početku da izazovu burne reakcije. Ponekad one i nisu prijatne, ali kasnije se dešava da se njima nešto loše iskoreni, pročisti ili dovede do kraja, kako bi se nakon toga stvorilo nešto novo, izdiglo kao feniks iz pepela. Škorpija nije samo znak kraja i umirenja, već i transformacije, totalnog preobražaja. One mogu da donesu regeneraciju nekoga ili nečega. Znak Škorpije se vezuje i za snažnu isceliteljsku energija koja može da promeni život na bolje!

Ukoliko ste otvoreni i spremni za promene, ukoliko ste uporni i istrajni da ih sprovedete do kraja, onda ni poteškoće, neće za vas biti smetnja. Mars koji je na zadnjim stepenima Strelca i u narednim danima posle Pomračenja će preći i u Jarca i doneće nam veću izdržljivost, podstaknuće neverovatnu upornost, jer je on tu egzaltiran, te spreman da se uhvati u koštac sa svim poteškoćama. On je tu voljan na rad i na prihvatanje odgovornosti, posebno što je Saturn u Škorpiji. Povoljno je jer će time doći će do zamene mesta ove dve planete (recepcije), koja će omogućiti da velikim trudom, neverovatnom istrajnošću i izdržljivošću ostvarimo ciljeve koje postavimo.

Izvor: novosti.rs / lovesensa.rs
Foto: Besplatne slike
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар