Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Foto: LisaRigoniPhotography/pixabay.com
Mars u horoskopskim znacima pokazuje kakva je naša seksualna energija, ali i šta želimo, čemu težimo. Tako muškarac koji ima Mars u Ovnu je uporan i odlučan. Mars u Biku traži da ga neko drugi pokrene. Ko je među horoskopskim znacima najpromiskutetniji, ko najverniji, a ko je perverznjak bez konkurencije?

OVAN

Ovnove mogu poželeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lepih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke.

U društvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovara i fizički i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i seks. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole seks bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju rečima, već delima.

Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.


BIK

Uzimaju od života sve radosti i čulna uživanja, nesebično se trošeći. Njihova deviza je 'posle mene potop'. Riječ ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.

Vaši poljupci zarobljavaju, nežni su i mogu trajati satima i satima...


BLIZANCI

Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju večno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i one stvari. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.

Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smeha, kikotanja i smešnih opservacija.


RAK

Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svetlo.

Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.


LAV

Lav uvek i stalno hoće da bude prvi svuda, pa i u ljubavi. Mnogo zahteva od drugih ljudi, od samog sebe i od voljene žene. Ako Lav zavoli stvarno, a to se često dešava, on voli duboko, kompletno. Više drži do časti nego do erotike.

Lavovi ljube divlje i neobuzdano... i očekuju aplauz za izvođenje...


DEVICA

Devica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u životu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast često odglumljemna. Od partnera traži više nego što je spremna da da. Velika sreća joj se retko smeši.

Poljupci Device su uredni i toliko nežni da ih partner oseti tek kada prestanu.


VAGA

Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nađe bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Budući da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osećanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.

Vi ste toliko obuzeti svojim dahom, da se teško predajete poljupcu.




ŠKORPIJA

Škorpija simbol strasti, perverzije, ljubomore. Svoj plen ni sa kim ne dele, ni od koga ne traže savete. Dobro znaju koliko vrede i šta traže. Njihova ljubav je duboka kao okean, čvrsta kao stena, burna kao planinski potok. Partnera zavode snažnim erosom, ljubav kao i život uopšte vole da osete do dna. Ali, nemojte ga slučajno prevariti jer je u trenucima ljubomore spreman na sve.

Vi preskačete poljupce i prelazite na - šta god da Vam padne na um.


STRELAC

Strelac najviše voli da mašta, planira, putuje, radi, priča, priča, priča. Rano proba 'zabranjeno voće'. Ume da uživa u seksu, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak horoskopa. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života.

Vaši poljupci su iznenađujuci i spontani, da onaj koga ljubite stalno želi još.


JARAC

Jarac je realista do srži. Sva nebeska blaga želi da dobije još ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha. Kod njega često izostaje vrhunac i zato se ne preporučuje strasnim osobama.

Vaši poljupci su momenti u kojima nadoknađujete zamor i stres koji su se nagomilali tokom dana.


VODOLIJA

Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi iznenada, kada se najmanje nadate. Često je ne razumete i smatrate čudakom. Osećanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantičan, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni seks kod njih dolazi u obzir.

Vaši poljupci su vlažni i najviše volite da Vam oči budu otvorene.


RIBE

Ribe nikad ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele - niko nema pojma. Srce im je meko, osećanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.

Dok se ljubite, Vaše oči su prepune zvezda, vaši poljupci su romantični i dugo traju.

Izvor: conoplja news
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар