Nedeljni horoskop 30. novembar - 6. decembar 2014.

Sa prvim radnim danom nove nedelje otkopčaćemo i poslednji mesec ove godine - decembar. Šta nas tokom narednih sedam dana očekuje na poslovnom i finansijskom planu, u ljubavnom i porodičnom životu, ali i kada je zdravlje u pitanju? Evo odgovora astrologa!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Spremnost da se družite i komunicirate sa saradnicima ne samo o poslovnim nego i o privatnim stvarima tokom ovog perioda otvoriće vam "vrata za budućnost". Ukoliko se bavite privatnim biznisom, kada je novac u pitanju, budite potpuno bezbrižni, a ukoliko ste nezadovoljni platom, potražite novi posao.

Ljubav - U prvoj polovini nedelje započećete novu vezu sa stabilnom osobom, dobrog porekla, koja će vam u mnogo čemu odgovarati. Zbog toga ćete imati utisak da su ljubavni snovi najzad počeli da se ostvaruju.

Zdravlje - Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno bi delovala na vaš stomak.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - I dalje vas prati sreća u poslu. Ostvarićete bolju komunikaciju s pretpostavljenim, čak ćete blisko sarađivati, a krajnji rezultat biće neka lepa nagrada. Kada je reč o finansijama, očekuje vas mnogo bolji period, kao i dodatni privatni posao.

Ljubav - U ovom periodu značajno mesto imaće tajne veze. Najlepše emotivne kontakte ostvarićete sa Bikom, Devicom ili Jarcem. U vaš život ponovo će se vratiti markantna, pomalo "opasna" osoba, s kojom ste nekada bili u vezi.

Zdravlje - Pojačajte imunitet na vreme, jer ste skloni infekcijama i prehladi.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Najbolje rezultate doneće poslovi koje budete radili u tajnosti, ali i kontakti sa inostranstvom. Biće i te kako uspešni. Veće preduzetnike očekuje finansijski oporavak, pre svega zahvaljujući situaciji koju nisu iskoristili u prethodnom periodu.

Ljubav - Narednih dana očekuju vas lepa dešavanja u ljubavnom životu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera, ali značajno mesto u vašem srcu zauzeće osoba sa kojom postoji razlika u godinama.

Zdravlje - Osim manjih problema sa zglobovima i kičmom, dobro se osećate.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Do kraja nedelje uspećete da ostvarite većinu poslovnih namera, zahvaljujući pomoći saradnika i prijatelja. Rakovi koji su nezaposleni najzad će naći posao kojim neće biti mnogo zadovoljni, ali će ga ipak prihvatiti zbog teške materijalne situacije.

Ljubav - Početkom perioda upoznaćete zanimljivu osobu, koja će vam se jako dopasti već pri prvom susretu. Romantičan susret i započinjanje nove veze očekuje vas na nekom putovanju, verovatno sa sportistom. Rakovi koji su u braku imaće harmoničan odnos s partnerom.

Zdravlje - Potrebno vam je više sna.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Za poslovnu karijeru ovo je veoma značajan period. Potrudite se da završite na vreme sve poslove na kojima već dugo radite. Bez obzira na posao kojim se bavite bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav - Preko posla upoznaćete interesantnu osobu koja je zauzeta. Neki pripadnici znaka koji su već duže vreme sa voljenom osobom odlučiće da ozvaniče vezu. Najviše vam odgovaraju Blizanci, Vage i Vodolije. Lavovi koji su u braku najzad će uspeti da uspostave skladan odnos s partnerom.

Zdravlje - Problemi sa zubima.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Pred vama je period koji donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem i želju da komunicirate sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti će nestati. Nesebičnu podršku ćete imati od žena.

Ljubav - Device koje su u dugogodišnjim vezama ili u braku uspeće da prevaziđu probleme sa voljenom osobom. Ukoliko ste već rastavljeni od partnera, budite još malo strpljivi, narednih dana partner će vas potražiti. Starija osoba ne odustaje od vas, a vi ste zainteresovani za jednu crnokosu, izuzetno šarmantnu osobu.

Zdravlje - Prekontrolišete štitnu žlezdu.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - U ovom periodu najvažnije je da prikupite što više informacija koje bi vam pomogle da pronađete za vas najprihvatljivija rešenja. Sigurnim putem idete ka ostvarenju poslovnih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku bliskih osoba, naročito žena.

Ljubav - Ljubav vam je naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. U pitanju je Strelac koji će u potpunosti promeniti vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali priliku da slušate razne priče, ali niste ni sanjali da će vam se baš toliko dopasti.

Zdravlje - Ne preterujte sa hranom i pićem.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Sreća će pratiti Škorpije koje planiraju da naprave neku promenu, započnu novi posao ili traže zaposlenje. Zapažen uspeh ćete ostvariti na jednom službenom putovanju. Finansijska situacija se popravlja, a verovatno će vam vratiti novac koji ste davno pozajmili.

Ljubav - Iako će biti udvaranja sa više strana, nećete se lako odlučiti za ulazak u novu vezu. Imate neki svoj san, tačno znate kakvog partnera želite i dočekaćete ga uskoro. Želja će vam se ostvariti, do susreta će doći u društvu prijatelja. U braku nema bitnih promena, jači ste nego ikada.

Zdravlje - Povremeni problemi sa krvnim pritiskom i vrtoglavicama.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom nedelje ćete dobiti lepu vest ili ponudu o novom angažovanju. Više ćete biti u kontaktu i saradnji sa pretpostavljenim, što će vam doneti stabilan osnov za dalje napredovanje. Novac vam je naklonjeniji nego pre, očekuju vas dva veća prihoda.

Ljubav - Nesporazume koje ste imali s partnerom uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Nova ljubavna romansa na radnom mestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz inostranstva, a to bi mogao da bude vaš budući partner. Ovo će biti izuzetno buran mesec za ljubav.

Zdravlje - Bez većih zdravstvenih problema.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Ne samo da ćete raditi posao u kojem uživate i koji volite nego ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu. Svoje poslovne ideje uspećete dobro da unovčite.

Ljubav - Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se nedavno razišli s partnerom, nećete dugo biti sami, jer će se ubrzo pojaviti dve interesantne osobe. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo udvarača, ali ne smete da budete neodlučni - sreća je pred vama. Ukoliko se s voljenom osobom već dugo svađate, narednih dana uspećete sve da izgladite.

Zdravlje - U ovom periodu posebnu pažnju obratite na oči.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Ponovo ćete biti u prilici da pokrenete aktivnosti koje su vam za dlaku izmakle proteklog meseca, a da biste u tome uspeli potrebno je da sve pripremite na vreme i što diskretnije. Ovo je vreme novih poduhvata, udruživanja i finansijske stabilnostiali.

Ljubav - Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi ili u braku, ali i nove veze su vrlo aktuelne. Ukoliko je bilo nesuglasica s partnerom, imaćete priliku da se pomirite i poboljšate odnose, a neke Vodolije će se vratiti bivšoj ljubavi.

Zdravlje - Početkom nedelje budite oprezni, može doći do lakše povrede.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Vaše nove poslovne ideje na okolinu mogu da deluju neuobičajeno neskromno. Ali, duboko u sebi osećate da ste u potpunosti spremni i sposobni sve to i da ostvarite. Najviše prihoda doneće vam manji poslovi.

Ljubav - Susret sa bivšim partnerom doneće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, uskoro ćete imati još jednu priliku. U vezama ili braku, Ljubomora bi mogla da pomuti sreću kod Riba koje su u braku.

Zdravlje - Kontrolišete apetit.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар