Ovo je savršeni penis: Žene su ga nacrtale! (VIDEO)

Kraći, duži, tanji, deblji... Poznato je da svaki penis damu može dovesti do orgazma. Ali, kada su pitali žene koliko je dug savršen penis, prosečan odgovor je bio 20 centimetara! Samo jedna od žena je prokomentarisala da veliki penis može prouzrokovati jake bolove tokom odnosa.


Mnogi muškarci bi se zapitali da li su one  ikada videle penis? I to bi bilo odlično pitanje! Koliko su realna njihova očekivanja? Možda je to osveta za nerealne proporcije ženskog tela koje muškarci zahtevaju, ali svejedno ljudi moraju da se spuste na zemlju.

Hirurgija povećanja penisa je u porastu, ali iako studija iz Journal Of Sexual Medicine ukazuje da je ženama lakše da dostignu vaginalni orgazam sa obdarenijim partnerom, to ipak nije cela priča.

Načelno, subjektivna je ocena šta je to veliki penis. Kod nekih muškaraca polni organ je blago zakrivljen ili ima masivan vrh i ove stvari utiču na to da li ga žene doživljavaju kao većeg ili manjeg, u zavisnosti od poze, od nekoga ko je tehnički iste veličine. Isto važi i za obim: mali, debeli penis može da deluje veće od dugačkog, tankog.

U studiji sa Ulster univerziteta zaključeno je da su učesnice češće doživljavale orgazam zbog toga što veliki penis stimuliše celu dužinu vagine i cerviks. Ali i prsti i optimalan položaj mogu da postignu isti efekat. Uz malo eksperimentisanja i istraživanja i vi možete da uživate u svim čarima eksplozivnog seksa, bez ikakve nelagode, bez obzira na njegove dimenzije.


A sada ga - nacrtajte!



Magazin "Elite Daily" zamolio je grupu žena upravo da nacrtaju svoj omiljeni penis. Bilo je dozvoljeno čak i korišćenje lenjira. Naravno, zbog dužine.  Naoružane blokom za crtanje, lenjirom, uglomerom i gomilom raznih olovaka i bojica, kao i svojim idejama, dame su krenula  u izvršavanje zadatka - crtanja idealnog penisa! Neke od učesnica su se opirale, a druge su s nestrpljenjem prionule na zadatak.

- E, ovo je star koju najviše volim da radim, da crtam penise - rekla je jedna žena.

Ovo je sigurno bilo učesnica sa najvećim entuzijazmom, ali nije bila jedina koja je sa radošću prihvatila ovaj izazov.

Kad naše misli završe na papiru, onda istina ispliva na površinu.

Ako je ovaj video bilo šta dokazao to je da je viđenje idealnog penisa ovih devojaka različito koliko i njihov talenat za crtanje.

Pogledajte i: PROČITAJTE PENIS SVOG MUŠKARCA!


Foto: YouTube 
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар