Proročanstvo Baba Vange se obistinjuje: Putin i Rusija vladaće svetom, EU će propasti?!

Bugarkska proročica Vangelija Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila.Ako je verovati njenim vizijama, Stari kontinent će u narednim decenijama pretrpeti velike promene. 

 



Vanga je, još u vreme SSSR,  idela da Rusiju  niko neće zaustaviti u njenom rastu.

Da li se danas nam  ostvaruje to proročanstvo?!

"Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija", najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR.

Vladimir Putin?

Vangini istraživači tvrde kako je jedino mogla misliti na njega.

Vanga ga je još 1979. godine uzdigla na tron.

"Nema te sile koja bi mogla slomiti Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Nito ne može zaustaviti tu veliku zemlju", rekla je Vanga.

Početkom 1993. Vanga je rekla da će Rusija će biti obnovljena u prvoj četvrtini 21. veka. A gotovo pred samu smrt, što je bilo i njeno poslednje predskazanje je poručila:

- Dolazi vreme čudesa i otkrića iz oblasti nematerijalnog. Bićemo svedoci velikih arheoloških otkrića koja će iz korena promeniti shvatanja o svetu koji mi danas poznajemo. Sve skriveno zlato će isplivati na površinu, ali će, zato, voda otići...To njeno proročanstvo još nije rastumačeno,



Mnogi prognostičari rečeno i napisano o Rusiji kao o zemlji koja ima posebnu misiju u duhovnoj obnovi svih naroda često citiraju.

Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine, dok će EU propasti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар