Venera i Mars u Vagi: Prepreke, izazovi i mnogo borbe na ljubavnom planu

Venera je u Vagi do 5. decembra, a Mars do 3. januara. Nemojte da dopustite strahovima i nepoverenju da naruše ili unište odnos. Svrha Urana je da vas gurne u avanturu, dovede pred gotov čin i poremeti neutralnost tasa na vagi. Traže se uzbuđenje i adrenalin. Vodite računa, jer tajne veze mogu biti raskrinkane.

miradeshazer / Pixabay

Uz Veneru u Vagi se nalazi i Mars i tu će biti do 3. januara naredne godine. On sigurno ne donosi mir i blagostanje, već pred vas stavlja razne izazove i prepreke, tako da vas očekuje mnogo borbe na ljubavnom planu.

Za one koji su u stabilnim i zdravim vezama, ovo nije opasno period, ali za sve čiji su odnosi na staklenim nogama može biti doba izazova, svađa, prekida. Za slobodne je ovo vreme kada mogu da sretnu potencijalne partnere.

Merkur će početkom sledeće nedelje biti u konjunkciji sa Saturnom, koji donosi sistematičan, analitičan, konstruktivan, hladan i pragmatičan um. U tih nekoliko dana možemo videti vrlo jasnu sliku (o čemu god da se radi), otkriti tačno što želimo i kako želimo. Bacamo se na ostvarenje dugoročnijih planova i radimo na raznim strategijama, svako prema sopstvenim potrebama.

Takođe, ovo je vreme kada bi trebalo pripaziti na obećanja i strogo ih se držati, najviše u smislu pravovremenosti. Obaviti sve zacrtano na vreme, tako da kroz svakodnevicu možemo ići mirne savesti.

Očekuju vas teški razgovori, ali i pronalazak rešenja.

atma.hr / Uranovo dijete, www.facebook.com/astro.stanica


Sunce u Strelcu


23. novembra Sunce ulazi u znak Strelca, gde će se pridružiti Saturnu u Merkuru. Ova postavka pravi loš aspekt s Neptunom u Ribama, što može ukazivati na epidemiju gripa. Ovo je vreme kada je imunitet oslabljen i mnogi imaju problem sa nedostatkom energije - upozorava magicnazona.rs.

Zbog kvadrata Urana i Plutona novembar će biti obeležen stresnim i nestabilnim situacijama. Nije vreme za rizične poteze. Saturn u konjunkciji sa Suncem ukazuje na otežan odnos sa autoritetima i nezadovoljstvo koje bi moglo da kulminira buntom.

Ne tražite usluge od moćnih ljudi, jer će vas najverovatnije odbiti. Bolje ja da za to sačekate decembar.

Inače, bez obzira na probeme koji mogu da se jave tokom ovog meseca, dobra pozicija Jupitera i Plutona donosi određenu zaštitu, koja se odnosi na sve životne oblasti osim emotivne.

U ljubavnom životu imaćete podršku samo ako činite ispravne korake. Period može biti relativno povoljan za posao, odnosno zaradu za većinu ljudi koji se bave uslužnim delatnostima, zbog pozicija Jupitera (novac) u Devici (usluge).
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар