Ljubavni nedeljni horoskop: 25. januar - 1. februar 2016.

Vreme je da oslušnemo glas zvezda i sa porukama za sledećih sedam dana, na samom raskršću izmedju prva dva meseca ove godine, januara i februara...

Photo by Idea go / FreeDigitalPhotos.net



OVAN 21. III - 20. IV

Na ljubavnom planu, Ovnovi će ove nedelje biti u teškoj situaciji zbog odnosa sa partnerom, a i zbog planeta, koje im nisu naklonjene u ovom momentu. Ukoliko ste zapostavili partnera, možda opravdano, a možda i neopravdano, doći će do konflikta, čak i zbog najmanje sitnice. Na vama je da ispravite svoju grešku što pre, jer partner je nezadovoljan vašom inertnošću, nezainteresovanošću i moguće je da počne da se distancira od vas. Nemojte to dozvoliti, već ovo shvatite kao najozbiljniju situaciju i uradite šta možete. Na primer, pokušajte partneru da objasnite da ste bili prezauzeti poslom i obećajte da ćete imati više vremena za vaš odnos u budućnosti. Pazite šta ćete reći, jer može doći do toga da vas partner shvati neozbiljno. Ukoliko ste slobodan pripadnik znaka, kod vas može doći do kraćih avanturica, tako da vodite računa da vam se neozbiljnost ne vrati kao bumerang.

BIK 21. IV - 21. V

Retrogradni Merkur donosi Bikovima dosta nesuglasica i nerazumevanja u partnerskim odnosima. Potrebno je dosta tolerancije sa obe strane da biste uspešno prevazišli ovu napetu situaciju. Ljubomora će biti uzrok svih vaših problema, a kako vreme bude odmicalo, mogli biste da se nadate mirnijem periodu, jer ćete tokkom stalnih druženja i razgovora zaključiti da je nerviranje u prethodnom periodu bilo bespotrebno. Slobodni Bikovi su ove nedelje izuzetno pozitivni, zračiće pozitivnom energijom i privlačiće osobe suprotnog pola, međutim, to će samo biti flert kombinacije, koje će se brzo završavati. Za sada nema najave ozbiljnije veze. Dosta ste i sami doprineli tome, jer ćete biti zaneseni svojom šarmantnošću i osobe suprotnog pola neće vas shvatati ozbiljno. Već je vreme da shvatite da je i vaš ludi kamen blizu i samo što niste zgazili na njega, zato se uozbiljite, osvrnite se i videćete da vas čeka ljubav vašeg života.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Sve teškoće koja ste do sada imali odlaze u zaborav i ne bi trebalo uopšte da se opterećujete dešavanjima na ljubavnom planu, jer ulazite u dobar period što se tiče odnosa sa voljenom osobom. Neće to baš biti idealno, ali ćete oboje ući u mnogo mirnije vode, više ćete se družiti, dogovarati i praviti zajedničke planove. Donećete važnu odluku, a to je mogućnost proširenja porodice. Slobodni Blizanci su se napokon obradovali da će naći osobu svog života, ali moram da ih razočaram, jer još nije došlo vreme za to. Vaše vreme će tek doći i u to budite sigurni. Opustite se, uživajte u svojoj slobodi, dok ne dođe trenutak sreće. Budite sigurni da će početi da vam se dešavaju lepe stvari i situacije na ljubavnom planu. Dok se to ne desi, uživajte u društvu prijatelja i poznanika i razmenjujte pozitivnu energiju i pozitivne stavove jer će vam to mnogo značiti. Pružite pozitivnu energiju drugima.

RAK 23. VI - 23. VII

Ove nedelje u ljubavi Rakove čekaju svađe, nerazumevanje i netrpeljivost. Nije ništa zabrinjavajuće, ali neće biti prijatnih situacija. Pokušajte da smirujete situaciju, jer će i ta otežanja na ljubavnom planu proći. Budite strpljivi i pokušajte da razumete partnera, koji trenutno ispoljava svoje nezadovoljstvo. Bitno je da znate da vam partner omogućava sve ono što Rakovi vole, a to su udobnost, ljubav, pažnja. Cenite to i samo se malo strpite da retrogradnost Merkura prođe. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti vrlo šarmantni i privlačni osobama suprotnog pola. Vodite računa kome prilazite, jer možete opasno da se opečete. Prilikom upoznavanja, imajte distancu jer možete naleteti na osobu koja će vam se prividno sviđati, a u stvari će to biti samo fizička privlačnost, nećete sa tom osobom imati neku budućnost. Shvatite ovaj period kao osluškivanje svojih mogućnosti na ljubavnom planu, kada sebi treba da trasirate put za budućnost.

LAV 24. VII - 23. VIII

Lavovi ne bi trebalo ove nedelje da ulaze u neke ozbiljnije veze i kontakte, jer nije dobar period za ostvarivanje želja na ljubavnom planu. Svaka veza i kontakt sada bi se loše završili, tako da se poštedite dodatnih razočaranja u ljubavi. Emocije bi vas mnogo koštale i sve bi bilo uzalud. Sačekajte svoje vreme za ostvarivanje prave ljubavi. Ukoliko ste nedavno stupili u ljubavnu vezu, ovo je period kada ćete stalno kontrolisati partnera, gledati i pitati se da li ste na pravom putu i da li ste pogrešili. Niste pogrešili, to je samo strah jer niste sigurni da ste sposobni za ozbiljnu vezu i zato što vaša veza poprima ozbiljnost i vodi vas ka bračnim vodama. Užasava vas pomisao da budete vezani bračnom vezom, ali kad dođe vreme za to, to će biti nešto najnormalnije. Vreme će vam sve lepo pokazati, a vi ne bi trebalo da budete u euforiji u kojoj ste tokom cele ove nedelje. Usporite malo, bolje za vas.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Device koje su u vezi u ovoj nedelji imaju sve uslove da razmišljaju, da se dogovaraju i odlučujuju o formiranju porodice. Priredite jedno drugom iznenađenje da biste napravili uvod u lepu priču. Slobodne Device napokon doživljavaju pravu romansu i ulaze u pravu ljubavnu vezu. Ushićenje će vam doneti prijatnu nedelju, tako da bi trebalo da se prepustite uživanju, koje će vas duže vreme pratiti. Mnogo pozitivne energije, smeha i radosti širite oko sebe, jer je to svojstveno vama. Vaša harizma će se širiti kao oblak oko vas i možete sve što je lepo da prenesete na druge ljude. Iskoristite dešavanja na ljubavnom polju da sve okrenete u svoju korist i da doživite predivno ljubavno iskustvo sa voljenom osobom. Ove nedelje ćete biti izuzetno privlačni, lepi i neodoljivi, tako da nemate razloga da budete nezadovoljni dešavanjima u vašem životu.

VAGA 24. IX - 23. X


Ova nedelja će za Vage biti naporna jer ćete lične frustracije i probleme prenositi na partnera. To nije dobro za vaše partnerske odnose jer ćete biti uglavnom krivac kad se nešto u vezi poremeti. Osećate se nemoćno i ranjivo, a nema razloga za to. Budite strpljivi dok sve teške situacije ne prođu i već naredna nedelja će vam doneti mnogo bolje planetarne pozicije. Slobodne Vage će težiti uvek ka višem i boljem. To se odnosi i na izbor partnera. U ovom momentu ćete misliti da nisu odabrali odgovarajućeg partnera, a u stvari vreme će pokazati da su na dobrom putu da uspete s osobom s kojom ste trenutno u vezi. Predstoji vam zaljubljenost koja će uskoro preći u ozbiljnu vezu, a završiće se brakom. Budite strpljivi i ne hrlite nigde, posvetite se prijateljima, rođacima i prijatnom druženju s familijom. Sačekajte svojih pet minuta, kada ćete imati mnogo mogućnosti da budete srećni i zadovoljni.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Na ljubavnom planu imate samo lepa dešavanja. Partnerski odnosi će svakim danom ići uzlaznom linijom, pa makar i ako ste dugo u braku. Napokon ste dočekali sreću, za koju ste se godinama borili. Ove nedelje nemate apsolutno nikakvih prepreka u ljubavi, prosto sve će teći glatko, s dosta razumevanja. Bićete pažljivi jedno prema drugom jer ljubavi nikad nije dovoljno. Slobodne Škorpije će imati zatišje u ljubavi, ali nek se ne sekiraju ovo je trenutno i već naredne nedelje vas čekaju prijatna iznenađenja i upoznavanja s osobama koje će vam mnogo značiti u životu. Da biste uspeli na ljubavnom planu, potrebno je što više vremena da provodite s osobom koja vam se dopada i da budete što više prirodni i neposredni u odnosima. Izveštačenost vam neće proći, tako da znate da ćete odmah naići na odbijanje. Pripremajte se za nove momente koji vas očekuju već naredne nedelje.

STRELAC 23. XI - 21. XII

S obzirom na to da je Venera u vašem znaku na ljubavnom planu, očekujte i moguće i nemoguće situacije. Prosto, kod vas će se dešavati ljubavne priče koje nećete moći da ispričate. Svakako, ovde se radi o velikom zadovoljstvu partnerskim odnosom, tako da možete odmah početi da pravite zajedničke planove za budućnost. Slobodni Strelci će se upuštati u tajne i zabranjene veze koje im ništa lepo neće doneti jer planeta ljubavi neće delovati na njih. Pokušajte da se osvrnete oko sebe i videćete da pravite pogrešne izbore i pogrešne kontakte koji ničemu ne vode. Promenite stil i način ponašanja prema osobama suprotnog pola i videćete da će vam sve krenuti nabolje. Počnite da planirate zajednički život i to će se i dešavati u budućnosti. Naprečac ne možete ništa dobiti, ali planiranje donosi veliko zadovoljstvo u odnosu s partnerom i tako stičete poverenje voljene osobe. Razmislite malo o ovome.

JARAC 22. XII - 20. I

Ljubavni jadi Jarčeva će se ove nedelje pojačavati. Ovo će se dešavati zbog toga što se sukobi s partnerom nikako ne stabilizuju, već idu u lošem pravcu. Ukoliko se ne sredi situacija, moglo bi da dođe do prekida veze. Nemoje to dozvoliti, budite tolerantniji i pokušajte da smirite strasti. Prebacivanja vam ništa dobro neće doneti. Između vas se uplela još jedna osoba koja je poremetila vaš odnos. Što pre regulišite tu situaciju i odnos s partnerom izgladite kako znate i umete. Nesuglasice će vas pratiti tokom ove nedelje, ali i kasnije. Slobodni Jarčevi će obnoviti vezu s osobom s kojom su u prošlosti prekinuli kontakt bez ikakvog razloga. Sada ste shvatili koliko je ta osoba divna i koliko ste pogrešili što ste je stavili u drugi plan. Ispravite tu grešku, razgovarajte, družite se i videćete koliko imate slična gledanja na život i ljubav. Bićete srećni što ste se opet sreli jer će vam taj odnos doneti mnogo lepih i srećnih trenutaka.

VODOLIJA 21. I - 19. II

U ljubavi definitivno imate sreće. Izuzetno ste šarmantni po prirodi i to jako privlači osobe suprotnog pola. Vodite računa da budete fer u partnerskim odnosima jer neka ogovaranja vas mogu dovesti u lošu poziciju. Budite iskreni s partnerom i sve recite na vreme jer ako uspostavite dobru komunikaciju, onda ćete steći i poverenje kod voljene osobe. Volite malo da flertujete i znajte da to jako smeta partneru. Ukoliko ne možete da rešite neki problem s partnerom, obratite se osobi od poverenja koja će umeti da vam pomogne. Slobodne Vodolije su na početku jedne lepe veze koja bi trebala kao imperativ da ima iskrenost. Samo na takav način možete nastaviti i produbljivati vaš ljubavni odnos. Potrudite se oko partnera, izlazite, družite se, vodite jedno drugo na lepa, romantična mesta i pokažite jedno drugom koliko vam je stalo do ove veze koja ima lepu perspektivu. Važno je da znate da treba u svakom trenutku da pokažete jedno drugom šta osećate.

RIBE 20. II - 20. III

Posle velikih trzavica u vašem partnerskom odnosu, možete se opustiti jer ulazite u jedan smireni period. Odnosi s partnerom se svaki dan poboljšavaju i sada napokon možete odahnuti i biti manje zabrinuti. Ovo je vreme za druženje s partnerom, familijom i prijateljima. To će vam popraviti partnerske odnose i dati jednu drugu dimenziju odnosa u ljubavi, a i poverenja. Iskoristite ovu pogodnost i pružite ljubav svojoj okolini jer će vam se višestruko isplatiti i vratiti. Slobodne Ribe će i dalje da budu usmerene na provod, zabavu, površne veze. Ovo stanje će trajati jedno vreme, ali zauvek neće. To morate da shvatite. U ovom periodu ne možete sresti osobu s kojom biste ostvarili dužu vezu jer vam je komunikacija loša, loše se ponašata i odbijate osobe suprotnog pola. Razmislite koliko imate loš uticaj na okolinu koja ne želi da vas prihvati na takav način jer vas zna kao sasvim drugačiju osobu. Morate nešto hitno da promenite.

Alo
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар