Ljubavni nedeljni horoskop: 1 - 7. februar 2016.

Na početku ovonedeljnog perioda, u drugoj Mesečevoj četvrtini u Škorpiji, 1. februara, analiziramo osećaje i ponašanje u potrazi za istinom koja će nas pročistiti. Tako ćemo obnoviti samopouzdanje i podsetiti se na unutrašnje vrednosti.

Photo by Idea go / FreeDigitalPhotos.net

Od 3. do 13. februara Sunce u Vodoliji će biti u kvadratu sa Marsom u Škorpiji i ovo je vreme borbe, vreme pojačanih uzbuđenja, koje može da donese sukobe, konflikte, nekima i povrede, ili pak neku vrstu suprostavljanja.

Pozitivno je što će Sunce, koje će u Vodoliji biti od 1. do 6. februara, biti u sekstilu sa Saturnom u Strelcu, što će omogućiti veću istrajnost, ali i mogućnost da uporno i koristići iskustvo i znanje, pomoć neke iskusne ili starije osobe poboljšamo ili ostvarimo neke težnje i olakšamo nepovoljne uticaje Sunca i Marsa.

Pogledajte i: ASTRO SAJT:  Veliki nedeljni horoskop 31. januar - 7. februar
                     Astro pregled za ovu nedelju: 1 -7. februar 
                     Mesečni horoskop za februar

Ljubav će privlačiti one koji se strasno privlače kada bude Venera u Jarcu u konjukciji sa Plutonom u Jarcu oko 3, 4, 5, 6 februara 2016. godine. Tada se može osetiti moć ljubavi, ali i veliki preokreti i promene u ljubavi ili odnosima sa drugima, posebno 6. februara 2016. godine kada Venera bude u istovremeno u konjukciji sa Plutonom i Mesecom u Jarcu i u kvadratu sa Uranom iz Ovna. Velike transformacije u ljubavi su moguće, ali i lomovi, iznenadni prekidi veze, izazovi, zaključuje lovesensa.rs.

Pogledajmo i nedeljnu ljubavnu prognozu:


VODOLIJA 21. I - 19. II


Vodolije ove nedelje nisu zainteresovane za upoznavanje i pronalaženje srodne duše. Možda je to dobro jer Vodolije ne vole nepromišljenost, a ako bi se i odlučile da uđu u vezu, to bi uradile oprezno i ne bi ništa dobile. Oni koji su u bračnoj vezi ne treba ništa da očekuju od partnera jer je trenutno među vama zatišje koje niti poboljšava niti pogoršava vaše odnose. Odnosi su podnošljivi, ustaljeni, nalazite se u nekoj kolotečini. To je samo ove nedelje i ne treba da vas ova situacija zabrinjava. To je zatišje pred buru jer vas očekuje izuzetno lep period, kada će i odnosi da krenu uzlaznom linijom i tada ćete pokazivati koliko vam je stalo jedno do drugog. Ljubav je ipak zvezda vodilja i ona će vas voditi pravim putem.

Bićete srećni što ste uspeli da pronađete odgovarajućeg partnera. Vodite računa da nekom nesmotrenom odlukom ne povredite partnera jer jedino to može da vam poremeti skladan ljubavni odnos.


RIBE 20. II - 20. III


Slobodne Ribe će ove nedelje imati interesantan susret sa osobom suprotnog pola sa kojom će krenuti u lepu avanturu. U prvom momentu ćete pomisliti da je to hladna i uzdržana osoba, a kako vreme bude prolazilo, shvatićete koliko je odmerena u ponašanju i u odnosu sa ljudima. Vremenom će isplivavati svi njeni kvaliteti i bićete oduševljeni što niste u prvom trenutku odustali od veze. Ribe koje su u braku imaće neke zajedničke aktivnosti i dogovore, sa kojima se u početku neće slagati, ali zato će na kraju sve ispasti onako kako ste oboje zamišljali. Može to biti gradnja kuće ili kupovina stana. Dobro razmislite i na vreme donesite odluke jer će vam to izleteti kao mogućnost za koju se treba izjasniti u kratkom roku.

Vi ste dosta skeptični, pa ćete i partnera malo zabrinuti, ali to će proći kada vidite da partner ume i zna da procenjuje takve situacije. Budite zadovoljni jer vas očekuje izuzetno uspešan period na ljubavnom planu.


OVAN 21. III - 20. IV


Ljubav je Ovnovima ove nedelje naklonjena. Slobodni imaju mogućnost započinjanja nove veze i pronalaženju idealne osobe i planiranju bračne veze, a Ovnovi koji su u vezi učvrstiće svoje veze ljubavlju i poverenjem koje će zavladati među njima ove nedelje. Vodite računa o sitnicama koje mogu da vam zagorčaju ovaj odnos i budite naklonjeni jedno drugom jer ćete na taj način izbeći sve teškoće u ljubavi. Nemojte koriti jedno drugo jer ovaj period nije dobar za razrešenje situacija koje vas od pre prate. Biće situacija kada će vam planete biti naklonjene u ljubavi i tada ćete dočekati svojih pet minuta, kada ćete u kratkom periodu razrešiti sve što niste uspeli do sada.

Uspeh vas očekuje na ljubavnom planu jer odavno imate skrojen plan za obostranu sreću. Ovnovima u braku stoji mogućnost proširenja porodice, i to iznenada. To će vam doneti veliku sreću i radost koje još niste svesni.


BIK 21. IV - 21. V


Slobodni Bikovi imaju mogućnost pronalažnja svog partnera i trebalo bi da su svesni činjenice da će stati na ludi kamen. Nemojte razmišljati, bićete na dobrom putu da uspete na ljubavnom planu. Oni koji su u braku bi trebalo da rade na učvršćivanju veze jer u ovom periodu su zapostavili jedno drugo. Malo teža nedelja, ali među vama je ljubav na prvom mestu i to će vam pomoći da prevaziđete sve nesuglasice. Razgovaraćete o proširenju porodice, tako da imate dobre razloge da se oboje potrudite. Partner će vas prijatno iznenaditi, a na vama je samo da uživate u ovoj nedelji jer sve ružno će biti iza vas.

Pružite ljubav svojoj okolini, zaboravili ste na najstarije članove svoje porodice. Oni od vas ništa ne očekuju, samo malo pažnje, pa pošto ćete ove nedelje imati vremena, usredsredite se da ih prijatno iznenadite i da im napravite ugođaj. Biće vam sve te aktivnosti višestruko uzvraćene, a vi ćete se odlično osećati zbog toga.


RAK 23. VI - 23. VII


Parovi koji su se tek upoznali moraju biti upozoreni da neće imati mnogo uspeha ove nedelje i ukoliko im je stalo do partnera ili partnerke, trebalo bi da se malo više potrude jedno oko drugog po pitanju usaglašavanja želja i mogućnosti. Totalno ste različiti, ali to vas je i privuklo jedno drugom. Vidite šta želite i pokušajte da nađete kompromis.

Ova nedelja vam je presudna za donošenje odluka po pitanju ljubavi. Rakovi koji su u braku moguće je da dobiju vest o trudnoći. Radovaćete se jer vama nikad nije dosta dece. Sreća će vas pratiti u proširenju porodice jer ćete imati toliko ljubavi za sve oko sebe da ćete prosto živeti zahvaljujući emocijama koje velikodušna ljubav izaziva. Ne brinite za ljubavnu stranu života jer živite, radite i dišete zbog ljubavi.
Pokušajte i druge u svojoj okolini da motivišete da budu kao što ste i vi, nesebični, ljubazni, druželjubivi. Budite inicijalna kapisla za njihov bolji život.


BLIZANCI 22. V - 22. VI


Ljubav za Blizance koji su u lošim ljubavnim vezama će se prekinuti, a na vidiku će biti jedna sasvim nova i posebna veza. Imaćete dovoljno vremena da se aktivno bavite svojim ljubavnim planovima i bićete zadovoljni što nemate razloga da očajavate zbog propale loše veze.

Blizance koji su u braku očekuje dosta trzavica i nerazumevanja. Imate partnera koji vam trenutno nije naklonjen baš onako kako vi smatrate da treba, ali zato ćete vi sa vašom harizmom, ljubavlju i strpljenjem uspeti sve da pokrenete nabolje. Istrajnošću ćete dobiti idealnog partnera jer će napokon uvideti da ste izuzetno kvalitetna osoba koja zaslužuje svu pažnju i ljubav ovoga sveta.

Znam, trenutno vam je teško, ali ova nedelja donosi olakšanje koje odavno priželjkujete. Sve je na vašoj strani jer nesebična ljubav će pobediti, ma šta vam bilo prepreka. Zar nije tako?


LAV 24. VII - 23. VIII


Žene Lavovi ne bi trebalo da se upuštaju u nove ljubavne odnose jer ova nedelja im nikako ne ide naruku. Sačekajte bolje dane, kada će vam se prilike ukazati i kada ćete biti mnogo zadovoljniji nego što to možete sada biti. Lavove u braku očekuje mirna nedelja, osim što neke sitnice sa strane mogu da utiču na njihov međusobni odnos i da dođe do prepirki.

Važno je da i dalje imate poverenja jedno u drugo da ne bi došlo do komplikovanije situacije. Smatrajte sve sitne čarke zanemarljivim jer ste do sada uvek znali da se izborite sa nevažnim stvarima. Čuvajte jedno drugo jer vas očekuju lepa iznenađenja tokom narednog perioda.

Čućete lepu vest o partneru, a vezano je za veliki poslovni uspeh koji ste odavno oboje priželjkivali. Tada ćete moći da planirate proširenje porodice jer to vam je odskora i u planu.


DEVICA 24. VIII - 23. IX


Ova nedelja donosi mnogo zabave i uživanja za pripadnike ovog znaka. Sa partnerom treba biti iskren jer volite sami da donosite odluke po pitanju proširenja porodice. Jeste dobar period, ali samo pod uslovom da se slažete i da zajedno donosite tako velike odluke. Poradite na seksualnom životu jer tu imate probleme, ali vremenom će se i to regulisati i rešiti na obostrano zadovoljstvo.

Ljubav prema roditeljima ste zanemarili, a ove nedelje bi trebalo da ih posetite i da im iskažete zahvalnost zato što su imali mnogo razumevanja za vaše poteze na ljubavnom planu. Iako se nisu slagali sa vašom odlukom, ipak su sve prevazišli i nikad vam nisu pravili probleme.

Slobodni pripadnici ovog znaka će napokon dočekati pravu ljubav i osetiće šta znači davati se iskrenoj i pravoj osobi. To će vas dugo držati jer ste zahvalni što ste strpljivo sačekali da vam se dese ovako divne stvari u životu.


VAGA 24. IX - 23. X


Vage ove nedelje zrače i privlače osobe suprotnog pola kao da poseduju magnet. Povedite računa da vas to ne odvede na pogrešan put jer možete da pogrešite u izboru partnera. Da se to ne bi desilo, dobro razmislite, nemojte gubiti glavu i krenuti na blic. Sačekajte da se strasti smire i da vidite da li donosite prave odluke. U suprotnom, desiće se da donesete pogrešne odluke zbog kojih ćete se kajati.

Nestabilne veze će imati teške trenutke, čak će se neke završiti prekidom. Slobodne Vage neka sačekaju narednu nedelju jer ove im se ništa veliko ne može desiti. Iako očekujete da ćete sresti osobu svog života, to se sada ne može desiti jer planete vam nisu naklonjene. Ne sekirajte se, naredna nedelja donosi veća uzbuđenja, susrete, pa tako i mogućnosti da sretnete osobu svog života. Uopšte, predodređeno je da budete srećni, ali za sada je situacija mnogo običnija nego što želite.


ŠKORPIJA 24. X - 22. XI


Usamljene Škorpije ove nedelje imaju priliku da na nekim skupovima upoznaju osobu svog života. Prvi put u životu ćete se osećati emocionalno ispunjenim jer će to biti osoba koja je slična vama i koja će vam pružiti mnogo više ljubavi od očekivanog. Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će ova nedelja biti ispunjena prelepim događanjima i druženjima. Škorpijama u vezi će biti izuzetno interesantno to što će kod svog partnera otkrivati mnogo interesantnije osobine koje do sada nisu ni primećivale. Znači da će nedelja biti izuzetno zadovoljavajuća, ali pazite se da ne preterujete u očekivanjima.

Sve što je previše lepo može da postane i loše kada shvatite da sve nije onako kako ste očekivali. Pokušajte da prigušite svoje ushićenje da se ne biste previše razočarali kad sve dođe u normalu. Nemojte previše idealizovati partnera da se ne bi desilo veliko razočaranje.


STRELAC 23. XI - 21. XII


Čuvajte se flertova na poslu jer mogu da vas uvuku u nešto što ne biste želeli. Ako ste u vezi, to će vam doneti mnogo neprijatnosti, koje će poremetiti odnos sa partnerom, a to vam u ovom trenutku ne treba. Ako ste slobodan Strelac i uletite u neprikladnu vezu, to će vam mnogo pogoršati situaciju na poslu i trebaće dosta vremena da se sve to zaboravi.

Vas čeka jedna fina osoba koju ćete uskoro sresti na velikom skupu, nekoj proslavi, tako da vodite računa šta radite i u kojim krugovima se krećete. Možete biti srećni sa tom osobom samo ako svoje strasti obuzdavate tokom ove nedelje jer su vam naglašeni susreti koji ne bi trebalo da vam budu od velike važnosti. Trenutno je važno da sačuvate dostojanstvo i da ne reagujete na prvu loptu, već sačekajte da neko vreme prođe i da se definišu situacije sa osobama suprotnog pola. Možete da budete mirni, ali ovo važno upozorenje imajte na umu.


JARAC 22. XII - 20. I


Najvažnije je da budete upozoreni da ćete za vreme ove nedelje imati naglašenu seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti jer postoji mogućnost da to zbuni partnera. Razgovarajte i dogovarajte se jer vaš partner nema tolike potrebe za bliskošću, pa nađite meru. Sami Jarčevi će doživeti izuzetno lepu avanturu ove nedelje i ozbiljno će razmišljati da li da nastave da budu u vezi ili ne. Preplašiće ih strastvenost partnera jer obično Jarčevi vole da dominiraju. Vremenom će se ta veza pretvoriti u pravu ljubav, koja će obeležiti vaš život kao nešto najlepše što vam se desilo.

Ukoliko budete imali i malo sumnje u partnera, savet je da ne nastavljate, već da sve prekinete. Privlačnost će vam pomoći da donesete veliku i važnu odluku. Sreća će vas pratiti, tako da možete biti zadovoljni ovim periodom u ljubavi jer se nesebično dajete, a za uzvrat tražite reciprocitet, koji ćete napokon i naći.

Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар